niš ja idem onda na čeha , i odmah bum ga otpustil sam da ga Nomad ne kupi.....hi,hi,hi:::)))Pa neznam kaj čeka da ne bida na njega...da je ozbiljan kupac već bi bio označio teren...možda bude opet BB usporen pa nije loše bidnuti prije nego počnu utakmice...=)))A Španjolca pratim inaće već nekoliko dana...označil sam ga dok je bil još 1k u grupi s svim ostalim free agentima...a kad je Nomad rekao da ga želi nisam se mješao...čak sam napisao da bi ja uzeo na njegovom mjestu...A sad pošto je odustao baš me zanima kamo će otići s cijenom, ako ostane tu gdje je onda je moj...=)))Ali nešto sumnjam...=(
niš ja idem onda na čeha , i odmah bum ga otpustil sam da ga Nomad ne kupi.....hi,hi,hi:::)))
Španjolci mi i zvanično objavili rat putem maila...=)))
ja samo da se pohvalim prošao u kupu ...he,he .....lova već na kontu ,pa mogu rasterećeno gledati tekmu...hi,hi
Plutone kak znaš da sam na profurgol----imaš i ti tam ekipu...koja je....tam sam u 1 ligi i moderator....ali tam i nemaš kaj delati....niko niš ne piše....šmec nemam koga za banati.....jedino me rukomet veseli tam brdo balavurdije pa šrajbaju sve u šesnejst, a mene već prst boli od stiskanja ban dugmića...he,he....opak sam ja moderator.....strog ali pravedan.....niko nesmije spamati na mom forumu osim jednoga a to sam ja...he,he.....neznam dokle bu to tak išlo , ali dok ide ja uživam u svojoj moći...he,he
ja samo da se pohvalim prošao u kupu ...he,he .....lova već na kontu ,pa mogu rasterećeno gledati tekmu...hi,hiČestitam, uvijek je lijepo vidjeti tih 50k prije tekme ako nisi siguran jesi prošao