Ko planira dobit na draftu idealno???
Nije mi se opet sve dalo objašnjavat, ali pošto vidim da me se krivo protumačilo...
Ja ne skautiram ništ već bar desetak sezona, ako ne i više...otkad su već uveli ovaj trenutni sistem, kad god da je to bilo...zato i pitam one koji imaju iskustva u skautingu i draftiranju igrača, a pošto sam upravo osvojio sve što se može u ovoj igrici osim B3 i 3. lige vijeme je da se krene put dolje...B3 je ionako nemoguća misija bez višesezonske pripreme, a 3. liga je daleko, daleko dolje...pa onda idemo po kantu 3. lige, a onda jednom dok se vratim natrag možda na B3...
Dakle, prognoziram tešku borbu za prvi pick na draftu iduće sezone...već je najavljena...
A do toga ću se zabavljati treniranjem, koje i je najinteresantniji dio ove igrice, iako su probali i to uništiti...da se mene pita ja bi zadržao cross trening, vratio onih skinutih 10% s treniranog skila i još dodatno prepolovio cijenu dometa i bloka...ali mene se ne pita...
Dok padnem do dna 3. lige možda se zalomi i neki 19 godišnji superstar...ne tražim ništa više...a ako se zalomi i nešto bolje meni super...a love će ionako biti na bacanje pa mislim usput kupiti i kojeg trenirca sa strane...
A i nikad ne znaš što vrijeme nosi...mrzim gubiti i pitanje hoću li izdržati tako dugo dok dođem do dna 3. lige...
nisam znao da planiras gubiti, pa sam onda sve krivo povezao... sorry...
definitivno se slazem za JR i blocking, koliko god LI bio dominantna taktika, toliko je ja ne podnosim... nije mi jasno kako BBovci ne vide da to unistava igru... sve se svodi na to koliko mozes napucat IS vanjskim igracima pored zakucane OD i drivinga i handlinga, ponesto passinga i to je to... unutrasnji su ionako krkani odavno, tu nema nista novo...
dzaba predvidjanje, dzaba sve...
sto se tice treninga, sretno sa draftom, neka te pomazi sreca sa potencijalom i visinom, skilovi ce doci...
kasnije kupis jos 1-2 polugotova U21 reprezentativca, i napravis cijelu petorku Hrvata...
mislim da bi merch poludio...