Tak jsem v půlce sezony provedl revizi databáze českých nadějí. Promazal zbotované hráče, vyžádal si aktuální vlastnosti hráčů z databáze. Tady je pár čísel:
Celkem eviduji 201 hráčů (48 z nich hraje v zahraničí, zbytek doma), jejich rozložení podle věku je následující:
21 let - 19 hráčů
20 let - 28 hráčů
19 let - 69 hráčů
18 let - 85 hráčů
Celkem u 98 hráčů mám jejich vlastnosti z tohoto týdne, další majitelé mi dále posílají jejich vlastnosti, doufám, že se dostaneme přes 150 hráčů, které budu mít aktualizované.
21 leté asi nemá cenu moc komentovat, ti mají už šanci jediné v této sezoně zasáhnout do U21.
Mezi 20 letými bych chtěl kromě těch, co už jsou v U21 nyní, vyzvednout Vencela, Kubeše, Matuška, Siotu, Jedličku.
Mezi 19 letými patří mezi největší talenty: Hubáček, Holub, Zeman, Šilar, Baran, Kalupka, Jarolímek, Fuksa, Skalský a další
Mezi 18 letými pak máme pár talentů, kteří budou prohánět i ty 19 leté, např. Břečka, Šrámek, Lorenc, Babák, ...
Ale hlavně mezi těmi 18 a 19 letými je zatím všechno otevřené a je potřeba, aby hráči pilně trénovali a pokud možno, aby se jim vyhýbala zranění. Takže to, že jsem zrovna vašeho hráče jmenovitě neuvedl, neznamená, že právě on to nemůže do U21 dotáhnout.
Mezi vyjmenovanými jsou jen hráči, u nichž mám aktualizované informace z tohoto týdne, další případně doplním, až mi přijdou jejich vlastnosti.
Last edited by rwystyrk at 1/9/2009 10:25:21 AM