Ακόμα και τα 45.000$ του Hensley τα έκλαιγα, μια χαρά κάνεις δουλειά και με τα 30.000$ του Cirillo.
Εξαρτάται πώς την εννοείς την δουλειά...Αν παίζω εγώ με Cirillo και εσύ με Hensley δεν νομίζω να τα πάει τόσο καλά ο Cirillo...Για αλλαγή ,κύπελλο κλπ θες ενα Cirillo...Για πρωτάθλημα και νοκ άουτ παιχνίδια σε αυτόν τον όμιλο δεν φτάνει....!
Τα πάντα είναι σχετικά ,εννοώντας ότι εξαρτάται και από το τι παρουσιάζει ο αντίπαλος....Υπάρχουν ματς που θες εναν Cirillo και σου φτάνει για να τα πάρεις και άλλα που δεν σου φτάνει...Για μένα θές και τους 2 κανονικά...! Btw κάπου πάλι τον πήρε το μάτι μου τον Hensley στην λίστα,αν δεν κάνω λάθος στα 400κ....!
Έχω βαρεθεί να κοιτάω ψηλούς...Ο ένας δεν μου κάνει ο άλλος μου βρωμάει ,τελικά έχω σταμπάρει κάποιον που είνα καθαρά ψηλός ΙΙης και πρέπει υποχρεωτικά να πάρω πρωτάθλημα αν τον πάρω αλλιώς θα πρέπει να φύγει την ερχόμενη σεζόν....!
Ελπίζω να μην με κηδεύσει το μηχάνημα...! :-PP
Τον είχα και με ίδια διάθεση. Στο +20 είχε φτάσει πριν μπουν τα δεύτερα.
Aν είναι έτσι τον είχες αλλά σβήστο γρήγορα γιατι θα μας πάρει και θα μας σηκώσει...! :-P
Και πολύ καλύτερες να μην τα έχουν καταφέρει λόγω συγκυριών (εσύ π.χ.).
Προσωπικά δεν με έχει ενοχλήσει που δεν έχω ανέβει, ωραία περνάμε...! Φέτος θα με ενοχλήσει αν δεν ανέβω όχι τίποτα γιατί βλέπω το γήπεδο να μπουκώνει στα 250κ...! Δεν πάει άλλο...!
Last edited by Kung Flu at 11/28/2013 4:15:05 PM