BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
259440.292 in reply to 259440.291
Date: 6/21/2015 3:07:47 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512

ראשית, המחירים של מכבי עלו בהחלט מאז פירסום אותה כתבה לפני חמש או שש עונות (אם אני זוכר נכון).
לא פחות חשוב, מספר המקומות הוגדל ביותר מעשירית.

אולי. אבל השורה התחתונה לא השתנתה בהרבה. יכול להיות שמכניסים היום קצת יותר מהאולם וקצת פחות מיורוליג/ספונסרים. ההכנסות נשארו באותו סדר גודל. כל עוד לא הוכח אחרת.

לא. מקרה רייס לא דומה בכלל.
על רייס (שממש לא מקבל 2.5 מיליון בקבוצת יורוקאפ), כל אירופה ראתה והציעה והיתה "מלחמת מחירים".

מקרה רייס היה רק דוגמה מייצגת. כנ"ל לגבי היקמן. וכנ"ל לגבי אחרים.

אז רגע, לטענתך - בעלי הקבוצה טעו לגבי גודס וגרשון. הם תת-רמה ו-שיבק מאמן על
בעלי הקבוצה טעו כשלא הביאו מחליף לפניני.
מי אשם?
שוב, מה המשותף - ניסיון להגדיל רווחים (לא להקטין הפסדים, להגדיל רווחים).

לטעמי בעלי הקבוצה טעו בהחתמת גודס וגרשון. שיבק ממש לא מאמן על וכתבתי את זה פה יותר מפעם אחת.. אני לא מעריך אותו כמאמן גדול. (כתבתי על זה גם בדיון הזה, וגם בזמנו לגבי נבחרת ישראל). אני לא חושב שטעו כשלא הביאו מחליף לפניני כי אני חושב שהיינו צריכים לקחת את האליפות גם בלעדיו.

אגב, אתה כל הזמן חוזר ואומר שפניני לא חובה לליגה.
אז למה מכבי מחזיקה אותו? הרי אין צורך?
ובכלל, נדמה לי שבאירופה מכבי די נכשלה העונה. מחליף לפניני לא היה משנה את המצב?

אני די בטוח שעונה שעברה לא היינו לוקחים את היורוליג בלעדיו.

בכל מקרה, גם אם ניקח את הסכומים שאתה הבאת - 8.3 מיליון הוצאות שחקנים ו-19 מיליון הכנסות, ההוצאות הנוספות לא קרובות להשוות את הערכים האלה.
כלומר, פרט לסעיף רווח בעלים.

על פי המספרים שהבאתי מדובר על קצת יותר מ8.6 מיליון. אתה מוזמן להסתכל בלינק של גרינוולד ולראות שם לאן הולך הכסף.

http://sports.walla.co.il/item/1655900

This Post:
00
259440.293 in reply to 259440.1
Date: 6/21/2015 7:20:50 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
TF National Farm
רוצ׳סטי חתם במכבי. מה תגידו על זה?

This Post:
00
259440.294 in reply to 259440.293
Date: 6/21/2015 7:55:21 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
פורסם בכל מקום בשבועיים-שלושה האחרונים. ומאז הפסד המביש בסדרה מול אילת, עלה בכל ראיון כמעט של כל אחד מההנהלה של מכבי.. ואצל כולם נרמז שחתם. הכי בולט אולי היה בראיון של דני פדרמן ביציע העיתונות. החתמה טובה, הוא שחקן נהדר התקפית. אבל חלש מאוד הגנתית. הוא יותר סקורר מרכז. צלף אדיר. השאלה הגדולה היא איזה גארד יביאו לידו. הוא לא חייב להיות עם הכדור כל הזמן בידיים, ככה שעדיף לטעמי להביא לידו רכז, גבוה, טוב הגנתית. שם מעניין שפנוי כעת, שלא עונה כמעט על אף אחד מהפרמטרים שכתבתי במשפט הקודם הוא גאודלוק. קו אחורי עם שני צלפים כאלו יכול להיות אדיר.

This Post:
00
259440.295 in reply to 259440.294
Date: 6/21/2015 8:06:58 AM
the criminals
II.4
Overall Posts Rated:
392392
חחחח צחי קצת הצחקת אותי, גאדלוק?! אתה חושב שישימו פה עוד איזה 1.3 במקרה הממש זול על שחקן כזה? בכל אופן מהשמועות שרצות הוא מרחרח בליגה של הגדולים, ולא נראה לי שהוא ישאר באירופה אחרי העונה המדהימה שלו בפנרבחצ'ה..

אין מה לפנטז על שחקנים בסדר גודל כזה, נקווה שיביאו שחקן מספיק טוב אבל בכל אופן..

Last edited by The Crazy Killer at 6/21/2015 8:07:58 AM

This Post:
00
259440.296 in reply to 259440.293
Date: 6/21/2015 12:26:59 PM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
אני לא משוכנע שווה את הסכומים שמשלמים לו, סה"כ התקפית הוא לא יותר טוב מפארגו והוא גם נוטה לבאלגן את המשחק.
וכמו שכבר אמרו, הגנה אין לו.
כרגע הוא נראה כמו פארגו, רק פחות אתלטי.

This Post:
00
259440.297 in reply to 259440.296
Date: 6/21/2015 12:36:04 PM
the criminals
II.4
Overall Posts Rated:
392392
מאד שונה פארגו דווקא לדעתי ביכולות ההתקפיות שלו..

בקצרה-הרבה יותר הסתמכות על הקליעה וראיית משחק והרבה פחות על החדירה והיכולות האתלטיות

This Post:
00
259440.298 in reply to 259440.295
Date: 6/21/2015 12:42:33 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512

חחחח צחי קצת הצחקת אותי, גאדלוק?! אתה חושב שישימו פה עוד איזה 1.3 במקרה הממש זול על שחקן כזה? בכל אופן מהשמועות שרצות הוא מרחרח בליגה של הגדולים, ולא נראה לי שהוא ישאר באירופה אחרי העונה המדהימה שלו בפנרבחצ'ה..

אין מה לפנטז על שחקנים בסדר גודל כזה, נקווה שיביאו שחקן מספיק טוב אבל בכל אופן..

אני לא חושב שגאודלוק יעלה 1.3 מיליון. אני מאמין שבאירופה סדר גודל של מיליון דולר נטו הוא ריאלי. האם מכבי תשקיע את הסכום הזה? לא יודע. ברצלונה/ריאל/צסקא/אולי' ולדעתי גם פנא' לא ייגעו בו. מפנר העיפו אותו. רוסיה/טורקית יכולה לשלם יותר ממכבי. בשאר המקומות באירופה קשה לי להאמין שיקבל יותר ממה שמכבי יכולה לשלם. בקיצור, אם נשאר באירופה לא נראה לי לא מטורף לחלוטין.

From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.299 in reply to 259440.296
Date: 6/21/2015 12:44:35 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
הוא לא דומה לפארגו, הוא לא מבלגן את המשחק כמוהו. קלעי טוב ויציב בהרבה. הוא קולע לא מעט גם בחדירות, אבל בניגוד לפארגו לא מכדרר עם עצמו 15 שניות בהתקפה. הוא חלש בהרבה הגנתית. הוא לא אתלטי בכלל, אז אין בכלל מה להשוות לפארגו בתחום הזה.

This Post:
00
259440.300 in reply to 259440.292
Date: 6/21/2015 12:48:33 PM
Overall Posts Rated:
105105
אולי. אבל השורה התחתונה לא השתנתה בהרבה. יכול להיות שמכניסים היום קצת יותר מהאולם וקצת פחות מיורוליג/ספונסרים. ההכנסות נשארו באותו סדר גודל. כל עוד לא הוכח אחרת.

זה סתם לא להתמודד עם העובדות.
קל לחשב ההכנסות, ואת ההוצאות העיקריות כבר חישבנו.

שלא במקרה, הן נראות דומות יחסית לאלה של אילת ואחרות מה שמסביר למה מכבי נראתה לאורך כל העונה כ"כ קרובה ברמתה לליגה ומדוע הפסידה בסידרה.

לא. מקרה רייס לא דומה בכלל.
על רייס (שממש לא מקבל 2.5 מיליון בקבוצת יורוקאפ), כל אירופה ראתה והציעה והיתה "מלחמת מחירים".

מקרה רייס היה רק דוגמה מייצגת. כנ"ל לגבי היקמן. וכנ"ל לגבי אחרים.

אין שום תוספת בטיעון הזה.

ראשית, היקמן כמו רייס קיבלו הרבה פחות ממה שנטען וזה נועד לייצר תחושה שלא היתה למכבי ברירה אלא לוותר עליו.
אבל בפועל לא מדובר בקבוצה מהטופ של הטופ ולכן לא הגיוני שמכבי לא יכלה לשלם את הסכומים האמיתיים ששולמו לרייס.

אבל יותר חשוב לנושא, היקמן ו-רייס קיבלו במה מול כל אירופה ולכן זכו להצעות שמתאימות לשוק באירופה.

רנדל, לנדסברג וכו' שיחקו בליגה הישראלית והתחרות עליהם היתה בתוך הליגה הישראלית (בעיקר), מה שאומר שפרט למכבי הציעו להם סביב ה-120 אלף דולר כאמור.
ברור שמכבי לא היתה צריכה לשלם יותר כדי לשכנע אותם להצטרף אליה לחשיפה משמעותית בהרבה, אבל שיהיה.

אז רגע, לטענתך - בעלי הקבוצה טעו לגבי גודס וגרשון. הם תת-רמה ו-שיבק מאמן על
בעלי הקבוצה טעו כשלא הביאו מחליף לפניני.
מי אשם?
שוב, מה המשותף - ניסיון להגדיל רווחים (לא להקטין הפסדים, להגדיל רווחים).

לטעמי בעלי הקבוצה טעו בהחתמת גודס וגרשון.
שיבק ממש לא מאמן על וכתבתי את זה פה יותר מפעם אחת.. אני לא מעריך אותו כמאמן גדול.

אני לא חושב שטעו כשלא הביאו מחליף לפניני כי אני חושב שהיינו צריכים לקחת את האליפות גם בלעדיו.

שוב
אז הבעלים הכשילו את הקבוצה עם מאמנים לא מתאימים

זה בלתי סביר שמאמנים מאותו דרג (במקרה הרע), מפסידים בגלל "יכולת אימון" כשיש להם יתרון על המגרש. מה שמלמד שהבעייה במקום אחר.
וכבר דיברנו על זה שלא באמת הבאת שום "בעיית אימון" אמיתית.

לגבי פניני, גם כאן כבר כתבתי - י-ו-ר-ו-ל-י-ג וגם חוק-רוסי.
ועובדתית, גם אם העריכו שמבחינת סגל צריכים לנצח, העובדה היא שלטענתך היה ברור שהמאמנים לא מספיק טובים.
אז עדיין היו צריכים לייצר רשת ביטחון.
ובלי קשר, היה כאן חיסרון בהגדרה.

כמו בנושא המאמן.

אפשר לייחס הכל לתירוצים שניתנו ואפשר להבין שזה לא מיקרי.

אני די בטוח שעונה שעברה לא היינו לוקחים את היורוליג בלעדיו.

אתה מבין שאתה רק מחזק את העובדה שהיו צריכים להביא מחליף לפניני, לפחות ליורוליג.
בגלל רצון להרוויח יותר (לא לחסוך, להרוויח), לא הובא חיזוק שיעזור מעונת היורוליג להיות (יחסית) כישלון.

על פי המספרים שהבאתי מדובר על קצת יותר מ8.6 מיליון. אתה מוזמן להסתכל בלינק של גרינוולד ולראות שם לאן הולך הכסף.

פרט לעובדה שהיתה עליית מחירים קבועה, יש מספר נתונים שהשתנו ללא הכר.

החל מעלות שחקנים שעליה דיברנו ואפילו אם מדובר ב-8.6 זו ירידה משמעותית מהיותר מ-10.5 דאז. 20% ירידה!!! לפי החישובים שלך!

המשך בעלות מאמנים - גרשון קיבל סכום עתק באותה עונה וברור שעכשיו מקבל סכומים נמוכים בהרבה כעוזר וברור שגודס גם הוא לא מקבל סכומים גבוהים כי "נתנו לו צ'אנס ולא בגלל עלות".

כבר שם היה רווח של יותר ממיליון דולר. הפער הזה צמח באופן קבוע.
רווח של מכבי זה לא רווח של האוהדים אלא הפסד של האוהדים, כי משמעות הדבר שהבעלים הרוויחו מהעסק הזה במקום להשקיע בקבוצה. זה לא לטובת הקבוצה, זה לטובת הבעלים.

This Post:
00
259440.301 in reply to 259440.299
Date: 6/21/2015 12:54:54 PM
Overall Posts Rated:
105105
רוצ'סטי זה השם של הקיץ הזה.
כלומר, שחקן איכותי ולא זול שיעלה כמו פארגו ויגיע במקומו וייצר את ההייפ והתחושה שהנה העונה (סוף-סוף) בעלי הקבוצה מתכוונים להשתמש בכסף של האוהדים ויתר ההכנסות לטובת הקבוצה ולא לטובתם הם.

אחריו שוב יביאו כל מיני שחקנים שאף אחד לא שמע עליהם וכל מה שיש עליהם זה איזה סירטון תדמית שמטרתו בהגדרה להעלות את השווי של השחקן אצל המתעניין ומאחד את הרגעים הטובים של אותו שחקן.

זו לא סנונית שמסמנת את בוא הסתיו (או קיומו של חורף ארוך וחם), אלא סנונית שמסמנת את המשך הגישה שקיימת כבר מספר עונות.

צחי טען שגודס לא מאמן טוב והזיק לקבוצה.
קל לטעון שלאור הנזק שנוצר, הציפייה שיביאו מאמן בעל שיעור קומה.
מישהו חושב שזה מה שיקרה?

התחושה שלי שיביאו את גרשון (שהוא חלק שווה בכישלון, אם טוענים שזה כישלון מאמנים), מה שכמובן ייגרום לאוהדים להיזכר בסגל המעולה שהיה פעם ולשכוח שגרשון עצמו איבד כבר אליפות בארץ למכבי ולא ממש מצא את מקומו מאז בשום קבוצה באירופה.

נגלה בקרוב.

This Post:
00
259440.302 in reply to 259440.300
Date: 6/21/2015 1:06:54 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
זו הודעה אחת לפני אחרונה שלי בדיון הזה. אנחנו הולכים צעד קדימה ושניים אחורה. זה פשוט לא מתקדם לשום מקום.

זה סתם לא להתמודד עם העובדות.
קל לחשב ההכנסות, ואת ההוצאות העיקריות כבר חישבנו.

שלא במקרה, הן נראות דומות יחסית לאלה של אילת ואחרות מה שמסביר למה מכבי נראתה לאורך כל העונה כ"כ קרובה ברמתה לליגה ומדוע הפסידה בסידרה.

הבאתי לך לינק לגרינוולד. פתח אותו, קרא. אח"כ תדבר. ההוצאות לא נראות בכלל דומות לאלו של אילת, וגם על זה כבר חרשנו. היא לא הייתה קרובה לרמה של הליגה. עדיין גמרנו במקום ה1.

אין שום תוספת בטיעון הזה.

ראשית, היקמן כמו רייס קיבלו הרבה פחות ממה שנטען וזה נועד לייצר תחושה שלא היתה למכבי ברירה אלא לוותר עליו.
אבל בפועל לא מדובר בקבוצה מהטופ של הטופ ולכן לא הגיוני שמכבי לא יכלה לשלם את הסכומים האמיתיים ששולמו לרייס.

אבל יותר חשוב לנושא, היקמן ו-רייס קיבלו במה מול כל אירופה ולכן זכו להצעות שמתאימות לשוק באירופה.

הסכומים של רייס והיקמן פורסמו בכל אירופה. לא מצאתי אתר אירופאי שדיווח שרייס קיבל פחות מ2 מיליון. כל שחקן במכבי מקבל במה מול כל אירופה. אין שחקן במכבי שלא מקבל במה כזו.

שוב
אז הבעלים הכשילו את הקבוצה עם מאמנים לא מתאימים

זה בלתי סביר שמאמנים מאותו דרג (במקרה הרע), מפסידים בגלל "יכולת אימון" כשיש להם יתרון על המגרש. מה שמלמד שהבעייה במקום אחר.
וכבר דיברנו על זה שלא באמת הבאת שום "בעיית אימון" אמיתית.

לגבי פניני, גם כאן כבר כתבתי - י-ו-ר-ו-ל-י-ג וגם חוק-רוסי.
ועובדתית, גם אם העריכו שמבחינת סגל צריכים לנצח, העובדה היא שלטענתך היה ברור שהמאמנים לא מספיק טובים.
אז עדיין היו צריכים לייצר רשת ביטחון.
ובלי קשר, היה כאן חיסרון בהגדרה.

כמו בנושא המאמן.

אפשר לייחס הכל לתירוצים שניתנו ואפשר להבין שזה לא מיקרי.

ושוב אתה לא מבדיל בין כישלון בליגה לכישלון באירופה. הכישלון בליגה רשום נטו על השמות של גודס&גרשון. הסגל של מכבי חזק בהרבה מכל סגל אחר של קבוצה ישראלית בליגה. עפת בסדרה? כישלון נטו של המאמן. לעומת זאת, כישלון באירופה רשום לא פחות על ההנהלה, כיוון שבאירופה הכלים שנתנו לגודס לא מספיק חזקים. אם רוצים פיינל פור, היו צריכים לתת לגיא סגל חזק יותר.

אתה מבין שאתה רק מחזק את העובדה שהיו צריכים להביא מחליף לפניני, לפחות ליורוליג.
בגלל רצון להרוויח יותר (לא לחסוך, להרוויח), לא הובא חיזוק שיעזור מעונת היורוליג להיות (יחסית) כישלון.

ושוב, ביורוליג הסגל של מכבי באמת לא היה חזק מספיק כדי להגיע לפיינל פור. בליגה היה חזק בהרבה.

פרט לעובדה שהיתה עליית מחירים קבועה, יש מספר נתונים שהשתנו ללא הכר.

החל מעלות שחקנים שעליה דיברנו ואפילו אם מדובר ב-8.6 זו ירידה משמעותית מהיותר מ-10.5 דאז. 20% ירידה!!! לפי החישובים שלך!

המשך בעלות מאמנים - גרשון קיבל סכום עתק באותה עונה וברור שעכשיו מקבל סכומים נמוכים בהרבה כעוזר וברור שגודס גם הוא לא מקבל סכומים גבוהים כי "נתנו לו צ'אנס ולא בגלל עלות".

כבר שם היה רווח של יותר ממיליון דולר. הפער הזה צמח באופן קבוע.
רווח של מכבי זה לא רווח של האוהדים אלא הפסד של האוהדים, כי משמעות הדבר שהבעלים הרוויחו מהעסק הזה במקום להשקיע בקבוצה. זה לא לטובת הקבוצה, זה לטובת הבעלים.

מצד שני שם לא הייתה את האקדמיה של ניקולה, עליה משקיעה מכבי לא מעט כסף. אתה שוכח שיש שם הכנסה של 400 אלף על כספי. נגיד ששאר ההכנסות דומות ושאר ההוצאות זהות. מכבי כל עונה נמצאת פחות או יותר על תקציב מאוזן. עונה אחת מוציאה קצת יותר, עונה אחרת קצת פחוץ. עונה אחת רווח קטן, עונה אחרת מינוס קטן. זה פלוס מינוס מה שקורה כבר כמה עונות. כלומר כיום האוהדים מביאים את המימון העיקרי של מכבי, מדי פעם הבעלים מוציאים טיפה, זו באמת בעיה. והייתי מאוד שמח אם התקציב היה גדל, וגם על זה כתבתי. אבל כל זה נכון ליורוליג. בליגה הסגל שלנו הוא הרבה יותר ממספיק.

*ההודעה הבאה תהיה האחרונה שלי בנושא, מיציתי את הדיון, כל פעם נראה שאנחנו מתקדמים טיפה, ואח"כ אתה חוזר שלוש צעדים אחורה. אז תרכז את הטענות שבא לך שאענה עליהם בהודעה הבאה. כי אני לא הולך להגיב הודעה נוספת.

Last edited by Tzachi at 6/21/2015 1:11:11 PM

Advertisement