BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija - Novi Pocetak

Reprezentacija - Novi Pocetak (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Sire

This Post:
00
66601.292 in reply to 66601.291
Date: 4/27/2009 2:07:32 PM
Scorpions Mld
III.10
Overall Posts Rated:
280280
AUUUU Bile!! Kako li si od prosecne repke dosao do 13 najmanjeg rejtinga??? Znaci uzivancija za gledanje!!! Mislim da nam je sad ama bas sve jedno ko ce da padne jer smo konacno normalna repka!!!
Samo tako nastavi!!! Od kad smo Bosnu dobili samo je nebo granica!!

Ajmo Srbijo!!!!

This Post:
00
66601.293 in reply to 66601.292
Date: 4/27/2009 2:14:33 PM
Overall Posts Rated:
5757
'bem li ti muku. Pa sta uradi od onih nasih igraca, crni Ciko???
Eeeeeeeee, sve se raspada. A nekad si mogao ko covek lepo sa uzivanjem da se popljujes. A sad..........................

This Post:
00
66601.294 in reply to 66601.293
Date: 4/27/2009 2:20:51 PM
Overall Posts Rated:
88
Ciko objasni :
K. Grkovic Did Not Play - Coach's Decision

This Post:
00
66601.295 in reply to 66601.293
Date: 4/27/2009 2:29:47 PM
Overall Posts Rated:
178178
Duznost mi je da na pocetku stisam euforiju koja je izazvana vrhunskim rezultatima protiv ozbiljnih protivnika! Ne smemo ni u ovom trenutku, kada se jedna vizija od pre mnogo sezona konacno ostvaruje, da se ponesemo u trijumfu jer naredni protivnici upravo to ocekuju!
Sta vise, moramo da nastavimo mudro, znalacki, hladne glave, sa originalnim i za protivnika neocekivanim taktickim zamislima, da nastavimo iz pobede u pobedu.
To je nas dug prema zajednici koja nas je, a pogotovo mene, oduvek podrzavala u velikom broju, koja je pomagala na sve nacine, bodrila kada smo gubili i nikada nije bila zlurada!
Zbog cele nase zajednice, tih preko deset ljudi (pored strucnog staba), mi moramo napred...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Sire

This Post:
00
66601.296 in reply to 66601.295
Date: 4/27/2009 2:32:58 PM
Scorpions Mld
III.10
Overall Posts Rated:
280280
Ziveo!!!

This Post:
00
66601.297 in reply to 66601.294
Date: 4/27/2009 2:35:52 PM
Overall Posts Rated:
178178
Ciko objasni :
K. Grkovic Did Not Play - Coach's Decision

Ja sam vec rekao i sada to ponavljam...bez obzira na pritiske javnosti, ovde se radi o reprezentaciji a ne provincijskom timu i ne moze da igra ko hoce!

Na klupi uvek ima mesta i moja filozofija je da se igrac prvo dokaze u tim zadacima, na toj poziciji pa tek onda mozda, eventualno, moze da malo zaigra...a i ne mora biti.

Ne mozemo da dozvolimo da se tesko ostvareni rezultati krcme tako sto ce se davati sanse lokalnim samozvanim vedetama istih takvih timova!

Tu sam bio i ostajem rezolutan!

From: Dock

This Post:
00
66601.298 in reply to 66601.295
Date: 4/27/2009 2:37:11 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Duznost mi je da na pocetku stisam euforiju koja je izazvana vrhunskim rezultatima protiv ozbiljnih protivnika! Ne smemo ni u ovom trenutku, kada se jedna vizija od pre mnogo sezona konacno ostvaruje, da se ponesemo u trijumfu jer naredni protivnici upravo to ocekuju!
Sta vise, moramo da nastavimo mudro, znalacki, hladne glave, sa originalnim i za protivnika neocekivanim taktickim zamislima, da nastavimo iz pobede u pobedu.
To je nas dug prema zajednici koja nas je, a pogotovo mene, oduvek podrzavala u velikom broju, koja je pomagala na sve nacine, bodrila kada smo gubili i nikada nije bila zlurada!
Zbog cele nase zajednice, tih preko deset ljudi (pored strucnog staba), mi moramo napred...

BILLA ZA PREDSEDNIKA

;)

From: Schmelle

To: Dock
This Post:
00
66601.299 in reply to 66601.298
Date: 4/27/2009 4:49:35 PM
Overall Posts Rated:
6868

BILLA ZA PREDSEDNIKA

;)

slazem se =))

This Post:
00
66601.300 in reply to 66601.299
Date: 5/4/2009 12:03:06 PM
Overall Posts Rated:
178178
Evo da se pred ovu odlucujucu utakmicu obratim nasoj BB javnosti i da porucim da se ne brine jer sam, ispred strucnog staba, uveren u pobedu protiv izrazitog favorita!

Naime, majstorski postavljena taktika Look Inside i 2-3 u odbrani ce sigurno dati rezultat i na njoj sam insistirao iako je bio veliki pritisak da se odigra nasa klasika, za one koji ne znaju - Motion i M2M! U ovom segmentu nisam zeleo da popustim pritiscima ostalih clanova strucnog staba i, opet ponavljam, siguran sam da sam napravio dobar izbor!

Kompromis sam napravio u normalnom pristupu utakmici iako sam se zalagao za opusteniji medjutim bio sam preglasan i nadam se da nam taj visak entuzijazma nece faliti u narednim utakmicama.

Takodje, odlucio sam da dam sansu i jednom debitantu za koga sam, poput Alexa Fergusona, tacno uocio momenat kada minutazu na klupi treba da zameni i nekim minutom na terenu. Moj stav je da je proveo dovoljno kaleci se na poziciji dodavaca peskira i da je sada igracki sazreo da pokaze od cega je sazdan!

Nakon danasnje pobede - mislim da ce drugi poceti da razmisljaju o nama!

Hvala svima i ziveli!

This Post:
00
66601.301 in reply to 66601.300
Date: 5/4/2009 12:21:07 PM
Overall Posts Rated:
178178
I jos nesto! Dobro je da ima puno komentara na ovoj temi jer to znaci da se repka prati sa ponosom i da je ljudima stalo do iste!

Da postuju to sto im obezbedjujemo da se raduju iz nedelje u nedelju.

I ne brinite se zbog trenutnog razvoja situacije u utakmici sa "galskim petlovima" (34:31 za Francuze, kraj I cetvrtine)...kako utakmica bude odmicala prednost ce prelaziti na nasu stranu do ubedljive pobede od petnaestak koseva razlike! Znanje i iskustvo mi omogucava da da u to cvrsto verujem!

This Post:
00
66601.302 in reply to 66601.301
Date: 5/4/2009 12:53:55 PM
Overall Posts Rated:
122122
I ne brinite se zbog trenutnog razvoja situacije u utakmici sa "galskim petlovima" (34:31 za Francuze, kraj I cetvrtine)...kako utakmica bude odmicala prednost ce prelaziti na nasu stranu do ubedljive pobede od petnaestak koseva razlike! Znanje i iskustvo mi omogucava da da u to cvrsto verujem!

Po prirodi sam sumnjicav ali sad me vec zabrinjava odakle vadis te informacije. Ako su svi menadzeri u prvoj ligi bar pola tako dobri prognozeri onda se meni ne isplati da izlazim iz moje lige III (skoro pa liga bez briga)

Fair play!!!
Advertisement