Posto ne znam kome da se obratim povodom greske koju sam primetio za vreme moje prijateljske tekme koja je jos u toku obracam se svim LA-jevima.Konkretno, 1 moj igrac je na 7:08 do kraja tekme napravio triple-double a bilo je izbaceno kao double-double.Da li je to moguce popraviti?Hvala unapred.
Inace originalni event na engleskom jeziku je preveden dobro tako da je u pitanju bug koji ce upravo da bude prijavljen ;)
Inace originalni event na engleskom jeziku je preveden dobro tako da je u pitanju bug koji ce upravo da bude prijavljen ;)Jeste bag na engleskom, a postoji od kad su ubacili tu rečenicu u komentare prijateljskih tekmi. Ili oni možda računaju i minute u tripl-dabl kao ti? ;)
Momci, bez zesceg prepucavanja na ovoj temi, please.Jedini razlog sto sam postavio ovo ? je sto je jedna moja bedevija uspela nesto da postigne na utakmici (a ja bio prezadovoljan njome i da je samo dala 10+p)
A evo i mene o5:1. da li iko od vas trenira dodavanje igracima na visokim pozicijama?2. ako stavim trening dodavanja za ceo tim jel to znaci da ce svi koji ispune 48+min dobiti povecanje tog skila ili ce biti po randomu na kasicicu?
A evo i mene o5:1. da li iko od vas trenira dodavanje igracima na visokim pozicijama?
Bas volim ovakve odgovore.Sve saznas i nemas vise sta da pitas.Kao iz filma s busom za BG, za BG... - kad Aleksa Simic (Milivoje Tomic) kaze kako se naj.. majke svabama "kratko ali jebitacno!"