Preuzecu krivicu na kraju sezone ako bude potrebno sada nije jos dobrano ni pocela
ko ce da preuzme krivicu shto moj plejmejker nije dobio odredjeno povecanje iskustva u utakmici srbija u21 - bosna u21? za to ne treba chekati kraj ove sezone... i jebe mi se da li neko smatra da iskustvo nema uticaja na igracha, jer kao neko ko se 8 sezona oslanja na igrache koje trenira, znam dobro koliko iskustvo utiche, kao i koliko dobijaju igrajuci za reprezentaciju
ko ce da preuzme odgovornost shto sam ja, do sada, a verovatno i ubuduce, imao bolju komunikaciju sa selektorom bosne, nego selektorom mlade, i shto se planova treninga tiche i shto se saveta za trening tiche? jbg, u jednom trenutku sam imao dilemu da li je bio pametan potez da odaberem igracha iz komshiluka, a ne nekog nasheg, no sad tu dilemu nemam
napisao sam da me je bas briga za nasu reprezentaciju kao sto me je i sada bas briga
zashto onda glasash na izborima? zashto onda bilo koga podrzavash u kampanji? zashto onda bilo koga napadash u kampanji, a i van nje, a da se tiche reprezentacije? na kraju, zashto to ne napishesh u kampanji, kako bi i ostatak bb srbije video ko ide u paketu sa odredjenim kandidatima? jer bi to svakako imalo presudniju ulogu u glasanju na izborima, nego "on je dobar chovek" ili "ovaj misli da je bon-ton zamena za margarin"