ja nemam nijednog igrača na allstaru, kao što sam i očekivo :((( al nema veze xD
Kupio sam jednog dobrog iskusnog centra za 200 k koji bi mi mogao još bolje pomoći u ostvarivanju ciljeva. A sad žu jednu po jednu ekipu opisati kakva je bila do sada u sezoni.
Adamovci- Od nje se je i očekivalo da bude na prvom mjestu, te da se možda pokuša suprotstaviti i Svjetlosti. Dosada je igrao dosta dobro, ali bilo je utkamica kada ja pokazo i svoje slabe točke.
Ja xD- Uvjerljivo najveće iznenađenje lige xD, na početku mi je bio cilj 5. mjesto a sada su apetiti puno veći, pa bumo vidli xD
Blackops- Ono što se je očekivalo od njih to se je i dogodilo, ni iznenađenje ni razočarenje :)
Jugoplastika- Isto kao i za Blackops
Borongaj- Isto tako, možda malo iznenađenje, ali samo malo
Labudova- Po meni veliko razočarenje lige, možda i najveće imaju samo tri pobjede te će se grčevito boriti za ostanak
New York- Oni su tek došli iz četvrte lige i za njih je ovo mislim maksimalan doseg
Sikirevci- Najslabija momčad ove konferencije, najvjerovatnije će ispasti iz lige
Za drugu konferenciju ću neki drugi put, sada mi se neda :) Bilo bi mi drago kada bi još neko napisao ovako svoja mišljenja o svakoj ekipi posebno.