Když už jsme nakousli šance 21 letých hráčů na NT, tak bych doplnil seznam o další, které hodlám sledovat.
Antonín Böhm, pot 9
Oldřich Sivko, pot 9
Vladimír Tláskal, pot 9
Jiří Volný, pot 9
Oldřich Kočí, pot 9
Bohuslav Rádsetoulal, pot 9
Jan Břečka, pot 9
Ladislav Adámek, pot 9
Tomáš Havlas, pot 10 - ale je v Mexiku a nevím, nevím, jak budu přesvědčovat jeho majitele, aby odstranil nedostatek
David Klimt, pot 8 - je na tom v 21 zajímavě, ale jeho problémem je potenciál, musel by začít trénovat intenzivně pod košem, hlavně ID/IS a víceméně se asi předělat na SF (proč jsem si ho nevšiml dříve, pasuje mi do tréninku :-))
Ernest Tokajuk, pot 8 - ale na SF by se dal vyprofilovat, ale je otázka, jestli než doroste bude schopen ještě konkurovat ostatní s tímto potenciálem
Samozřejmě si zaktualizuju jejich skilly, až dohrajeme soutěžní zápasy a někteří mohou se seznamu vypadnout, pokud usoudím, že jejich aktuální vlastnosti dávají jen velmi malé šance, že by to někdy na NT mohli dotáhnout. Pokud by někdo s majitelů chtěl již nyní konzultovat se mnou jejich další rozvoj, napište mi poštou.
Pokud si myslíte, že máte někoho 21 letého, koho jsem neuvedl, tak mi taky můžete napsat, ale s potenciálem pod 8 není šance a s potenciálem 8 jen pokud se z hráče dá udělat SF, na PG/SG a PF/C jen těžko s nižším potenciálem budou ti hráči konkurovat těm s vyšším potenciálem nebo starším hráčům se stejným, kteří již nyní v NT jsou.