Da ti iskreno kazem,
smucilo mi se bre ovo sranje.
ne znam što ovo doživljavaš, kao neki problem! ja iznosim svoje ideje, ti tvoje! šta tu ima da ti se smuči?
Nece se nastaviti sa svim kandidatima kontinuitet,
jel ja zagovaram princip jednakih, a ti ne, to njie kontinuitet u radu,
i 100 puta sam rekao 8 glava bolje misli od jedne, i pri tome ostajem.
ja opet ne razumem kako funkcioniše sš! princip jednakih je da svačiji glas vredi jednako i da se prostim glasanjem donose odluke! a već nekoliko njih mi je objasnilo da selektor ipak ima zadnju reč! to ipak znači da nije princip jednakih, nego je selektor malo "bitniji"! kontinuitet se neće nastaviti, jedino ako članovi SŠ ne budu više hteli da rade za repku! a tu se ja ne pitam mnogo! niko od njih nije odgovorio na bumovo pitanje o tome! na žalost...
Kao sto sam rekao za tebe da nisi los kandidat kao menadzer to stoji i dalje, ali ta prica,
sad je losa atmosfra oko repke, i tvoja kandidatura se pocela svoditi,
da ces ti da donese rados i srecu na forumu o repki, mislim stvarno, nemoj nam te price prodavati.
evo iskreno da ti kažem, mislim da ste stvorili lošu atmosferu oko repke! niste znali da na kritike odgovorite staloženo i razumno! nego ste kao čopor pasa kidali na kritičare! ne tako davno si i ti bio u ulozi kritičara! to smatram kao najveću vašu grešku i pokušajte to da shvatite kao dobronamernu kritiku! stvarno bi hteo da ostanem u dobrim odnosima sa svima vama, jer sam do ovih izbora to bio!