salutare domnilor...
scuzele de rigoare, va rog, in cazul Disturbed, au jucat doar 3 jucatori pentru ca antrenorul a plecat in vacanta:)
sincer, nu am avut timp deloc sa imi fac echipa...si da, Disturbed trece printr-o reconstruire masiva, pentru ca desi jucatorii anteriori erau f buni, finantele echipei sufereau din ce in ce mai mult...cu 2 etape inainte de final va spun la revedere din liga 2, pentru ca din pacate nu mai puteam sta cu minus 100k - minus 200k in balanta.
chestia e ca intr-adevar in ultima vreme buzzerbeater nu a fost prioritatea mea, avand multe zile in care pur si simplu nu am timp de a intra pe net...si se vede in managementul echipei.
jokeru, nu este un blat acesta, nu ca ai fi insinuat ceva:)) nu stiu ce a crezut ioni in cazul de fata, ca de ex daca faceam echipa clar ca isi lua bataie...si nu mi-ar fi stricat macar de imagine:)
asadar, deci si prin urmare, mi-a facut placere sa cunosc o liga atat de frumoasa ca liga II.4.
bafta in meciuri, si ne vedem peste doar un sezon( in cupa se vor intampla multe anul viitor).
Cu stima,
Soimul