Lasīju un domāju pateikto ko vai nē. Sāksim ar to, ka man ir jautājums, kā tu tiki tik augstu? Otrkārt, tev nav ienācis prātā atvērt vairāku nacionālo izlašu sastāvus un bieži vien tur spēlētāji ir izlikti tirgū. Tad tev būs priekšstats, kādi skilli katrā pozīcijā vajadzīgi. Nu vismaz pietuvināti vai......labāki. Šajā spēlē mani viss vairāk apmulsināja SF pozīcija. Ja PG, SG, C/PF ir vismaz skaidrs kādus skillus kačāt, tad SF gan var būt 2-3 veidi. Viens vieglais aizsargājošais, otrs vieglais uzbrūkošais un trešais tendēts uz apakšu (ja pareizi sapratu. tie divi pirmie varianti ir mans pieņēmums). Vai esi kādu spēlētāju izaudzinājis? Ja būtu audzinājis kādu divu pozīciju, tad jau tu zināto šo pozīciju skillu nepieciešamību, savukārt citu pozīciju tu varētu uzzināt. Pats grūtākais ir to visu salikt tā, lai komanda spēlētu kā viens ideāli darbojošs motoriņš un pats riebīgākais, lai nepārsniegtu finanšu līdzekļus. Nu nezinu, laikam mazliet pats ar uzrakstīju, ka nevar saprast ko :)
p.s. galvenais nekautrējies un uzdod jautājumus. Tu šobrīd uzdevi jautājumu ļoti vispārīgi. Principā saprast var, ko tu gribi, bet tas ir ļoti plašs darbs atbildētājam. Gandrīz vai jāsaraksta otrreiz rokasgrāmata.