BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jabus

This Post:
00
149781.296 in reply to 149781.294
Date: 7/13/2010 9:54:10 AM
Overall Posts Rated:
9393
Preuzecu krivicu na kraju sezone ako bude potrebno sada nije jos dobrano ni pocela

ko ce da preuzme krivicu shto moj plejmejker nije dobio odredjeno povecanje iskustva u utakmici srbija u21 - bosna u21? za to ne treba chekati kraj ove sezone... i jebe mi se da li neko smatra da iskustvo nema uticaja na igracha, jer kao neko ko se 8 sezona oslanja na igrache koje trenira, znam dobro koliko iskustvo utiche, kao i koliko dobijaju igrajuci za reprezentaciju

ko ce da preuzme odgovornost shto sam ja, do sada, a verovatno i ubuduce, imao bolju komunikaciju sa selektorom bosne, nego selektorom mlade, i shto se planova treninga tiche i shto se saveta za trening tiche? jbg, u jednom trenutku sam imao dilemu da li je bio pametan potez da odaberem igracha iz komshiluka, a ne nekog nasheg, no sad tu dilemu nemam

napisao sam da me je bas briga za nasu reprezentaciju kao sto me je i sada bas briga

zashto onda glasash na izborima? zashto onda bilo koga podrzavash u kampanji? zashto onda bilo koga napadash u kampanji, a i van nje, a da se tiche reprezentacije? na kraju, zashto to ne napishesh u kampanji, kako bi i ostatak bb srbije video ko ide u paketu sa odredjenim kandidatima? jer bi to svakako imalo presudniju ulogu u glasanju na izborima, nego "on je dobar chovek" ili "ovaj misli da je bon-ton zamena za margarin"

Message deleted
From: Golub

This Post:
00
149781.298 in reply to 149781.296
Date: 7/13/2010 10:06:14 AM
Overall Posts Rated:
427427
ma ne vredi da ti objasnjavam...mrzi me da prolazimo kroz ovo sada...bice vremena da me kritikuje ko hoce kada se kandidujem...pa ce da vidimo sta je i kako je tada...

p.s. nadji post u kome sam u bilo kojoj kampanji nekoga napao, uvek sam samo pisao da glasam za kotoora i to je sve...

From: Jabus

This Post:
00
149781.299 in reply to 149781.298
Date: 7/13/2010 11:18:13 AM
Overall Posts Rated:
9393
kada se kandidujesh? si ozbiljan? veruj mi, tokom te kampanje, kvotovacu ti svaki post sa samo ovom izjavom:

napisao sam da me je bas briga za nasu reprezentaciju kao sto me je i sada bas briga

i svakog ko bude eventualno glasao za tebe, nazvacu najvecim retardom kojeg je majka mogla da rodi

From: Golub

This Post:
00
149781.300 in reply to 149781.299
Date: 7/13/2010 11:21:59 AM
Overall Posts Rated:
427427
pa ja sam vec flavijusu ovde obecao da ako ne dobijem na tim izborima da necu vise nijedan post napisati, a slobodno me kritikuj...

This Post:
00
149781.301 in reply to 149781.300
Date: 7/13/2010 11:26:27 AM
Overall Posts Rated:
5757
A kotureee, zasto ove sezone nema na forumu neki spisak sa igracima koji konkurisu za reprezentaciju, mislim da bi trebao tako nesto da napravis ili nesto ti tu muljas

This Post:
00
149781.302 in reply to 149781.301
Date: 7/13/2010 11:35:02 AM
Overall Posts Rated:
427427
http://www.buzzerbeaterstats.com/ntscout.php?p_country=29...

ako je za verovati ovome izvoli pogledaj...samo ovaj prvi jovanovic se ne uklapa tu..on ima 20 god verovatno je nekui bug

This Post:
00
149781.303 in reply to 149781.302
Date: 7/13/2010 12:06:08 PM
Overall Posts Rated:
5757
mislim na igrace koji konkurisu ove sezone za repku, a ne na mladje. Do sada je uvek bila neka dublja analiza, i neki spisak od 20-ak igraca na koje se racunalo, a sada nema nista.
A nema ni najava utakmica, ne znam samo kako ce da se repka priblizi obicnim ljudima

This Post:
00
149781.304 in reply to 149781.284
Date: 7/13/2010 12:10:56 PM
Overall Posts Rated:
7676
Po mom misljenju, kao sto su se kotoor i njegovi pomocnici zalili na rad flavijusa i ostaliih sa mladim igracima, ni sada situacija nije bajna da budemo iskreni.
Odgovore koje dobijam od vlasnika su svakojaki: imamo i primere gde vlasnici nemaju trenera min lvl 5 nego i manje. Takodje i polovina ne odgovori na poruke ... Naravno ima i pozitivnih primera.

Ja ne želim ni na koga da se žalim zato što smatram da oni koji su zaduženi za nadgledanje treninga potencijalnih reprezentativaca treba da pruže ruku pomoći, a na vlasnicima igrača je da je prihvate ili ne. U zavisnosti od sezone do sezone, nekad će tih ljudi biti više, nekad manje, i tu malo uticaja imaju treneri repke(naravno, ukoliko se postave oni koji imaju više iskustva od menadžera koje savetuju, a ne obratno). Osnovna stvar je da se treneri maximalno posvete onima koji su voljni za saradnju, a ako to ne urade pravilno, onda zalba na njihov rad ima smisla.

Ja sam dobio 19-ogodišnje centre koji su najbolje napredovali, mada je kod njih ista situacija kao sa popajevim bekovima, sa tom razlikom da su meni svi odgovorili na poruku. Skoro svi ti najbolji centri od 19god su trenirali po nahođenju svojih vlasnika, a ne repkinog trenera centara, tako da stoji zaključak da dok god se većina nas koji poznajemo finese treninga ne opredeli za treniranje igrača sa drafta, umesto što pokušava odmah na njima da profitira višemilionskim prodajama, bićemo tu gde smo, repka između drugog i trećeg šešira.

Raduje me jedino činjenica da su ti najbolji centri dopali u ruke ljudi koji znaju kako dobro odraditi trening ili onih koji još uvek nisu maximalno upoznati sa tim, ali su spremni na saradnju. Mnogo je lakše sada raditi savetovanje treninga, jer je veliki broj ljudi ovde već 4-5 sezona, pa se ne troši mnogo vremena u objašnjavanju, već se u tri rečenice sporazumemo šta treba trenirati. Samo tako nastavite momci!

This Post:
00
149781.305 in reply to 149781.293
Date: 7/13/2010 12:15:30 PM
Overall Posts Rated:
2222
Sve sto sam ja napisao ima veze sa mozgom,jos jednom sam dokazao da si kompleksas jer si prvi poceo svadju. Znas sa normalnim ljudima kao sto su Flavius i Jarley moze lepo da se prica dok sa takvima kao ti to je nemoguce. Ti se vodis onom: "ko nije samnom protiv mene je" a to ti je jako lose.

Mene ne zanimas ti i da li je tebi bitno sta ja mislim o tebi jer si mi nevazan lik,ja sam samo rekao Samuraju ko je jos kriv za neke stvari i spomenuo sam tebe jer mislim da je glupo da se o tome cuti.

Moji postovi su za tvoje izuzetno kvalitetni,bez pljuvanja, vredjanja i takvih stvari po kojima su tvoji postovi poznati.

Ja cenim da ti u realnom zivotu imas veliki kompleks koji ovde pokusavas da lecis,ali na meni neces jer sam ja mnogo zajebaniji nego sto ti mislis.
A na tvoj komentar o mojoj srednjoj skoli ja cu se samo lepo nasmejati,ali svakako da sam mladji i uspesniji od tebe DEDA BILI ;)

Last edited by Svetislav Pesic at 7/13/2010 12:16:15 PM

This Post:
00
149781.306 in reply to 149781.304
Date: 7/13/2010 12:23:10 PM
Overall Posts Rated:
122122
zaboravih da kazem i jednu zanimljivost ;)
imam vlasnika igraca kojem sam slucajno (na osnovu nicka) poslao poruku na Engleskom jeziku (jer sam tu poruku slao vlasnicima koji su stranci) i lik mi ladno odgovori na engleskom. Ja pogledam - nasa liga, necu da navodim koja.
Posaljem ja drugu poruku, sa objasnjenjem da sam pogresio jer sam mislio da je stranac u pitanju i evo sta dobijem kao odgovor:
can you send me your message in english language? thanks...

:))

Fair play!!!
Advertisement