1. voleo bih da sam na njegovom mestu kad bi me toliko platili i video sveta za dz.
Sastav:
1. Stojanovic
2. Radinovic
3. Marovic
4. Sabanadzovic
5. Belodedic
6. Najdovski
7. Prosinecki
8. Jugovic
9. Pancev
10. Savicevic
11. Mihajlovic
12. i naravno, Dzej!
Taktika 4-4-2 s tim da nam je samo golman na golu.
U pauzi utakmice iz mraka vreba
da nam peva Dragan Kojic- Keba!
a sad malo ozbiljnije:
4. Bodiroga
5. Kicanovic
6. Zizic
7. Djordjevic
8. Paspalj
9. Savic
10. Slavnic
11. Rebraca
12. Divac
13. Danilovic
14. Dalipagic
15. Stojakovic
u slucaju da ko odbije poziv umasto njega/njih bi zvao Radovica, Obradovica (obojicu), Cvetkovica (starijeg!), Duci Simonovica, Grbovica, pa i Krstica (iako je "malo" neiskusan) a kao maskotu bih vodio Farcica samo zbog fantasticnog izvodjenja sl. bacanja, kao i Tasica iz filma "Maratonci trce pocasni krug").
Taktika prosta - bez starca nema udarca, na iskustvo. Valjda bi ostale ekipe imale obzira prema njima, jedino bi morali da zatrazimo od organizatora da nam dopuste da u odbrani postavimo 5 stolica na rasklapanje da mogu ovi nasi malcice da predahnu..
i napokon ekipa prava, cija je glavna odlika - izdrzljivost!
Ceca, Sneki, Kaja, Stoja, Viki, Rada, Dara, Vendi, Mina, Jelena, Goga, i vodja ekipe Mica Trofrtaljka.
Zamena ima koliko hoces a mogu da im se pridodaju i neke koje pevaju zabavnu muziku kao npr. Maja, Ana itd.
U svakom slucaju, cak i da sve odbiju poziv moze se skupiti ceo tim za 5 minuta u Silikonskoj dolini..
Sto je najvaznije, nece da nas obrukaju, jer gace ima same da spadaju cak i dok ne navale na nas, a onda ima da vide i kako mi j..mo!
U ovom slucaju nije nam trener ni potreban niti bilo kakva taktika jer na kraju sigurno i lako pobedjujemo (cak i one grdosije iz NBA lige, pa makar ovaj put dosli i kompletni).
p.s. da rezimiram :
sve osim jednog od poslednjih mesta je uspeh, svaka pobeda, svaki neizvestan mec..
bilo koji nas mladi igrac koji se bude pokazao tamo da se na njega moze ubuduce racunati..
Last edited by jamais vu at 5/28/2013 8:19:39 AM