BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254065.296 in reply to 254065.295
Date: 2/27/2014 2:41:36 PM
Overall Posts Rated:
350350
Bár elmondtad, hogy téged arra a stílusra neveltek, amit használsz, de ez nekem nem jólneveltség.

Biztos, hogy neveletlen vagyok?

1) Én mindenki pm üzenetét olvasom és válaszolok is rá! Nem kivételezek senkivel,mindenre felelek. Te nem vagy erre képes..

2) Minden üzenetedre feleltem eddig és joggal elvárom, hogy a feltett kérdésekre adj te is válaszokat. Én tudok felelni, te miért nem?!

3) Kétszer is elnézést kértem tőled most, hogy lehazugoztalak. Csak megsértődni tudtál rajta. Pedig te provokáltad ki és sztem te tartozol bocsánattal, mert nyíltan a képembe hazudtál.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/27/2014 2:48:40 PM

This Post:
11
254065.297 in reply to 254065.296
Date: 2/27/2014 2:52:13 PM
Overall Posts Rated:
411411
Mondod mindig neked mihez van jogod. Az érdekel amúgy téged, másnak mihez van joga? Vagy arra te nagy ívbe teszel?

This Post:
11
254065.298 in reply to 254065.294
Date: 2/27/2014 3:15:35 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Azt tudtad, hogy ez a fórum is a magyar közösség fóruma és ehhez még plusz regisztráció sem kell?
#csakmondom

This Post:
00
254065.299 in reply to 254065.296
Date: 2/27/2014 3:16:59 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Apropó jólneveltség, és mindenre válaszolás: elképzelhető, hogy egy pár napja feltett konkrét kérdésemre nem válaszoltál?

This Post:
00
254065.300 in reply to 254065.297
Date: 2/27/2014 4:09:37 PM
Overall Posts Rated:
350350
érdekel, és jó lenne ha betartaná ő is.

Szerinted az jólneveltség?

- ha a képedbe hazudik?
- ezután még ő van felháborodva, h jogosan hazugnak nevezem? hogy nem képes elnézést kérni a tette miatt?
- ha arra nem képes, h kinyisson egy levelet? arra nem képes, hogy kint írjon, hogy ne zavarjuk itt a közösséget?

csak mondom a tízparancsolat 8. passzusa:
Ne hazudj,mások becsületében kárt ne tégy!

és igen , ha már megsértettem a becsületét , akkor az minimum, h bocsánatot kérek tőle!
Ő miért képtelen a hazugságáért elnézést kérni???

(Nem fogok belemenni mélyebb vitába a tízparancsolattal kapcsolatban , de azt gondolom, h olyan alapvető viselkedési norma kell legyen minden vallásos vagy nemhívő embernek,mint pl az alkotmányos jogai/kötelezettségei)

Nem kell a védelmére jönni, védje meg magát Charlie.
Mit nem tettem meg? 2* is gratuláltam dominak, sőt még múlt héten is megtettem

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/27/2014 5:00:57 PM

This Post:
11
254065.301 in reply to 254065.300
Date: 2/28/2014 1:52:15 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ha érdekel, akkor tudhatod, hogy:

Mindenkinek jogában áll hallgatni, jogában áll egy levelet nem elolvasni, illetve nem megválaszolni. Jogában áll kizárni téged az életéből.

Ha ő lenne az apukád, ezt nem tehetné meg, mivel az embernek joga van a szüleihez.

Mivel ez gondolom nálatok nem így van, ezért neki jogában áll téged semmibe venni.

Ha ehhez törvény adta joga van, akkor neked nem lehet jogigényed a válaszára.

A jólneveltségről ne beszéljünk, ezen már kb 10 szezonnal ezelőtt túlestünk veled kapcsolatban (illetve velem kapcsolatban is) azóta nem változott a helyzet.

Nem attól leszel jól nevelt, hogy kliséket dobálgatsz itt nap mint nap, meg butaságokat válaszolsz buta témákban buta kérdésekre!

Maga a stílus a neveltség egyik eleme. És sokan mondták már neked, ebbe hatalmas hiányosságaid vannak. Szóval lehet, te jól nevelt gyerek vagy az életben amúgy, de itt nagyon nagyon jól titkolod.

Ha már itt a keresztényi dolgokat idézed én is tudok ilyen hangzatos dolgokat mondani:

Az dobja Charliera az első követ aki nem vétkezett.

Más szemében a szálkát is észreveszi a magáéba a gerendát sem.

És nem őt védem, csak nem bírom olvasni azt a sok butaságot amit ide be-beírogatsz. Próbálom elmagyarázni neked a reális dolgokat, mert teljes köd van a fejedbe sajnos!

This Post:
00
254065.302 in reply to 254065.296
Date: 2/28/2014 6:29:55 AM
Overall Posts Rated:
310310
Igen, biztos az vagy. A stílus, amit megengedsz magadnak másokkal szemben, minden kétséget kizáróan bizonyítja. Azt meg hadd döntsem már el én, hogy mikor kinek válaszolok. Megvan az oka, hogy nem akarok veled pm-ben kommunikálni, azt meg már elmondtam, hogy a külső fórum engem nem érdekel, ott annyit fröcsögsz, amennyit akarsz. Amúgy nem te írtad véletlenül nemrég, hogy nem kérsz feleletet? Döntsd már el, hogy válaszoljak-e mindenre, amit írsz, vagy sem.

Elvárni sok mindent lehet, én is elvárom, hogy kulturáltan viselkedj. Amúgy melyik kérdésedre nem kaptál választ?

Bocs, hogy megsértődöm, ha lehazugoznak alaptalanul. Tényleg. Engem meg így neveltek. Én soha nem hazudtam senki képébe. Ha valótlant mondtam, az is csak azért volt, mert ugyanazt mondtam, amit te nekem. Magyarul a saját hazugságodat hallottad vissza, mert elkövettem azt a hibát, hogy hittem neked.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.303 in reply to 254065.300
Date: 2/28/2014 6:36:36 AM
Overall Posts Rated:
310310
Csak mondom a tízparancsolat 8. passzusa: Ne hazudj!

Melyik leveledet nem nyitottam ki? Mutass printscreent vagy legalább írd le, mikor küldtél levelet, amit nem nyitottam ki. Ha nincs ilyen, akkor ugye megállapíthatjuk, hogy ez megint egy ordas hazugság volt?

Amúgy tényleg nem kell engem védeni, megvédem én magam. Bár szerintem már kb mindenki látja, milyen ember vagy te és senki nem fog engem elítélni veled szemben, szóval igazából nincs miért védekeznem.

Jah, Dominak kétszer is gratuláltál, egyszer nekem címezve és rögtön utána beírtad, hogy eltaláltad, mit fog Domi menni (az mondjuk ne zavarjon, hogy a te tanácsoddal kikaptunk volna), egyszer meg lekicsinylésbe és magyarázgatásba burkolva. A gerinces az lett volna, ha minden kommentár nélkül teszed meg, max annyit elismerve, hogy a te tippeddel kikaptunk volna. A győzelmet ugyanis nem kell magyarázni, ahogy ezt említetted.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.304 in reply to 254065.302
Date: 2/28/2014 7:20:31 AM
Overall Posts Rated:
350350
Bocs, hogy megsértődöm, ha lehazugoznak alaptalanul. ... Én soha nem hazudtam senki képébe. Ha valótlant mondtam, az is csak azért volt, mert ugyanazt mondtam, amit te nekem.

Alaptalanul? Ejj, de bírom bírom, amikor a bűnös kikéri magának... De hiszen megharmadoltad a valós egyenlegem! 2,7 milliót levitted 1 millióra. És nem kell magyarázni, hogy mit küldtem neked,mert nem küldtem neked semmilyen egyenleget.
Annyit mondtam, h 800-at elköltöttem 3 szezonnal ezelőtt stadionra, 500-at tavaly centerre illetve 500-at idén edzőre. Ha ebből azt veszed le, h csak 1 millióm van, akkor ... de még ovis is kiszámolja, h ez minimum 1,8 millió és még ott van a tarsolyban további 2 millió. Ha szeretnéd látni elküldöm neked printscreenben, csak nyisd ki kérlek és ne légy neveletlen, pláne hazug.

This Post:
00
254065.305 in reply to 254065.301
Date: 2/28/2014 7:32:40 AM
Overall Posts Rated:
350350
Kezdjük a végén.. ez megérne egy- egy sporinál egy sárga lapot, hogy kijelented ilyen stílusban mit is gondolok. Nem tudsz semmit, fogalmad sincs mi jár a fejemben, de biztos nem az, amitg hiszel/gondolsz.

A stílus nem minden, de hát ezt te is írod... A stílus csak ESZKÖZ. Voltam diákszínjátszó, ha elkezdeném eljátszani legájtatosabb, legnyálasabb jó modorban az egészet - amúgy Csokonai stílusában, garantált, h lekaparnád a vakolatot és sikítva menekülnél innen.
Vagy az is milyen, ha egy hatóság nyalizva kér téged, h legyél kedves átutalni, meg tisztelt ügyfél fáradjon be legyen kedves...
közben meg arra megy ki a játszma hogyan szabjon ki rád bírságot meg egyebek. Erre mondom, h nyomorult kétszínűség, amit megjátszanak! Küldjenek el oltári hangnemben, ha már büntetni kell, de ne ájtatoskodjanak nekem.
Aki meg sokadjára sem érti a finom, angolos stílust, azzal emelt hangerővel kell kommunikálni, akár ordenáré módon.
Ezt csinálom...

A jól neveltség nálam, a családunkban ott kezdődik, h még a legnagyobb "pernahajder" is kap annyi esélyt, h meghallgassuk.
Ergo minden levelet felbontunk, sőt engem különösen érdekel, h mit is írt a "jómadár"!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2014 7:36:28 AM

This Post:
00
254065.306 in reply to 254065.304
Date: 2/28/2014 8:11:21 AM
Overall Posts Rated:
310310
Jó, akkor biztos én emlékeztem rosszul, bocsánat. Attól függetlenül jöhet a printscreen a ki nem nyitott levélről, ha már ezt is felsoroltad a "bűneim" között.

Don't feed the troll
Advertisement