BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Στοιχηματικές Προβλέψεις

Στοιχηματικές Προβλέψεις

Set priority
Show messages by
This Post:
00
307826.296 in reply to 307826.295
Date: 3/9/2021 11:01:57 AM
Overall Posts Rated:
7979
Χαχά, φοβάται ακόμα κ να με διαλέξει να χάσω....
Για πες ρε χαρτινε, τι διαλέγεις;;; εγω πάντως θα ποντάρω στην καλύτερη ομάδα τον Κυανο.. Πρέπει να πάρω ρίσκα κ θα το κάνω μαλλον εάν θέλω να κερδίσω.. Αλλά πραγματικά έχω λίγες πιθανότητες..

This Post:
00
307826.297 in reply to 307826.294
Date: 3/9/2021 11:25:44 AM
Overall Posts Rated:
7979
Βρε πες την αλήθεια στον λαό ότι είσαι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί..
Κ γω σε θέλω στον τελικό.. Μακάρι.. Αλλά δύσκολα είμαι..
Δηλαδη, θα με υποστηρίζεις σε κάθε καλάθι;; θα πανηγυρίζεις καλάθι μου;; on line camera pls.... Αυτό θέλω να το βλέπω...

This Post:
00
307826.300 in reply to 307826.299
Date: 3/9/2021 1:25:25 PM
Overall Posts Rated:
7979
Τα συγχαρητήρια μου σε σαρκς κ Κυανο!! Αξία προκρίθηκαν...
Για το δικό μου παιχνίδι, το τεντωσα όσο πήγαινε, είδα 1η φορά τον Κυανο να μένει με 12 πόντους σε μια περίοδο, είδα τον Pakko να φεύγει με 6 φάουλ στο τέλος της 3ης, δίνοντας μου ελπίδες..
Αποδείχτηκαν όμως φρούδες αφού όπως είχε πει παλιότερα μια ψυχή, η αποβολή του αντιπάλου μας από διοργάνωσε, κ έτσι οι αναοληρωμστικοι ψηλοί του Κυανού να κάνουν καλύτερη την δουλειά του κοουτς...
Για μένα ο Κυανο είναι το ξεκάθαρο φαβορί
Καλή συνέχεια σε όλους...
Τώρα τι να σχολιάσω για τον χάρτινο.. Τα πέρασα κ γω κ ξέρω πως είναι.. Θα τον αφήσω να βράσει σήμερα στο ζουμί του...
Στην ζωή μου έμαθα, όταν ο άλλος είναι κάτω, να μην τον χτυπάω.
Ίσως κ από σήμερα, ξεκινήσει σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Ο εξορθλογισμος στα οικονομικά που έχουμε βουλιάξει, κ η ανανέωση είναι τα πρώτα βήματα. Στόχοι αγωνιστικοι, μόνο ίσως η προπόνηση του Έλληνα παίκτη.
Δεν πειράζει χαρτινε, δες το θετικά, κ του χρόνου μαζί...

Last edited by xristos at 3/9/2021 1:26:48 PM

This Post:
11
307826.301 in reply to 307826.300
Date: 3/9/2021 2:10:07 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Χαχαχα λοιπον παιδια λογω φορτου εργασιας δε μπορεσα να γραψω πολλα χτες και σημερα. Η ομαδα στηθηκε γρηγορα σχετικα χωρις πολυ μελετη...

Το παιχνιδι το επιασα απο τη 3η περιοδο κ μετα..Απο αυτο που ειδα εχω να πω το εξης :

Ο Παοκ ειναι η ομαδα που με δυσκολεψε οσο κανενας αλλος (μεχρι στιγμης) στην εδρα μου. Συγχαρτηρια γι αυτο φιλε (y)

Δε ξερω αν ηταν βουντου η τι αλλο παντως δυσκολευτηκα πολυ. 2 με 3 φορες μονο επεστρεψες απο διαφορα 11-12 ποντων κ αυτο λεει πολλα!

Στα υπολοιπα του ομιλου :

Ο Σαρκς περασε οπως ανεμενα απο το AEK GARDEN. Δυστυχως για τον Ενωσιτη η γκαντεμια του χτυπησε τη πορτα τη χειροτερη στιγμη. Ηδη χωρις τον Δακτυλιδη ειναι αλλη ομαδα ποσο μαλλον οταν αρχιζουν να βγαινουν κ αλλοι με τραυματισμους φαουλ κτλ. Κριμα για μια καλη χρονια που κριθηκε τελικα στις λεπτομερειες και στο στημένο προγραμμα του Μαριν B)

Στα του κοκκινου ομιλου δε νομιζω οτι πρεπει να σχολιασουμε κατι.

Στα πλει αουτ αισθηση για μενα προκαλει η εμφανιση του Galaxy φιλου Αντονιο! Ανετη νικη δειχνει οτι ειναι το φαβορι στη σειρα!

Η τελευταια φαση της σεζον γνωστη και ως 'Στα δοντια του Σκαφιδα' ξεκινησε λοιπον πολυ δυνατα...Το πρωτο αιμα χυθηκε η συνεχεια το Σαββατο!

Last edited by Fearless pigeon at 3/9/2021 3:27:16 PM

This Post:
22
307826.302 in reply to 307826.301
Date: 3/9/2021 2:48:25 PM
Overall Posts Rated:
7979
Σ ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια... Σε κάθε περίοδο στα 2 με 3 πρώτα λεπτα, είχες ήδη 8-10 πόντους. Μόνο στην 2η περίοδο,σε εγκλωβισα, γύρισα το παιχνίδι στο +6(31-37), κ μεγάλη ευκαιρία αφού 3 συνεχόμενα τρίποντα κ 5 εάν θυμάμαι καλά επιθέσεις, δεν με άφησαν να πάρω μια διαφορά μεγαλύτερη. Μείωσες κ εν τέλει πήγαμε στο ημίχρονο παρέα 42-42..τα υπόλοιπα τα ξέρεις.. Χρειάζεσαι κανέναν παίκτη μήπως για την 2η κατηγορία;; έβγαλα μερικούς σε εξευτελιστικες τιμές 😇😇😇😇😇😇
Από χτες έχεις φουλ δουλειά;; είσαι δημοσιογράφος;; αστυνομικός;; ή διαδηλωτής;; 🤔🤔🤔🤔κάπου εκεί γυρνάει το μυαλό μου...

From: 8_KB_24

This Post:
11
307826.303 in reply to 307826.302
Date: 3/9/2021 3:19:17 PM
Overall Posts Rated:
2626
εγω μαγκες δν περιμενα να υπαρξουν και στα πλει οφ/αουτ προβλεψεις και σε συνδυασμο οτι δν περιμενα να κερδισω σμρ δν μπηκα στον κοπο να μπω κραταω την προπονηση του μικρου μ οσο για τα αποτελεσματα ολα ηταν τα αναμενομενα εκτος του GALAXY που εκανε την εκπληξη(αναμενομενο λεγοντας φιλε enositi λογω του τραυματισμου του δαχτυλιδη το περιμενα να σου σπασει την εδρα ο σαρκς) πολλα συγχαρητηρια σε ολους οσους κερδισαν και σε οσους προκριθηκαν στα ημιτελικα(η αλλιως στους τελικους των ομιλων τους ;) )

This Post:
11
307826.304 in reply to 307826.301
Date: 3/9/2021 6:26:02 PM
Overall Posts Rated:
22
Καλησπέρα Παιδιά είχα καιρό να γράψω , ΑΛΛΑ είπα να μπω ξανά στο κλίμα και να πω και εγώ για την πρώτη μέρα Πλειοφ.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλες τις ομάδες που προσπαθούν για το καλύτερο του συλλόγου του

Για το Ματς το δικό μου AETORAXIS BC -- GALAXY BC πραγματικά δεν περίμενα να έχω μια εύκολη νίκη καθώς περίμενα και εγώ ένα διαφορετικό αποτέλεσμα αλλά οργάνωσα την ομάδα μου ώστε να καταφέρω να παραμείνω στην κατηγορία κάτι που στην αρχή τις σεζόν δεν το πίστευα. Η προπόνηση, η αγορά παιχτών και βρίσκοντας την καλύτερη οργάνωση της ομάδας, στα τελευταία πιο κρίσιμα Ματς που ξεκίνησα με νίκη ευελπιστώ ότι θα καταφέρω να παραμείνω στο στον όμιλο ΙΙΙ3. Αυτό είναι κάτι δύσκολο φυσικά καθώς η αντίπαλη ομάδα έχει παίχτες αξίας και έχει την ικανότητα να κερδίσει.
Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η ανατροπή για το δικό μου ματς!!!

Kyanos Asteras B.C. Μπράβο για την επιτυχία σου !!! Ήταν ένα ωραίο ματς με τους PAOK BC 2007 τα είχε όλα.
Πίστευα ότι θα κέρδιζε οι Κυανοί που θα κρινόταν στον πόντο...άλλα τα πολλά φάουλ διευρύναν την διαφορά όπως επίσης και έχω να σημειώσω πως ήταν ένα αγαπημένο ματς καθώς ήταν ένα παιχνίδι υπομονής με χαμηλό σκορ που με κράτησε την αγονία

Olympiacos Sharks - AEK BC 2007 Για αυτό το ματς πραγματικά στεναχωρήθηκα, όχι λόγω της νίκης του Ολυμπιακού αλλά όσο για τον τραυματισμό ενός βασικού από πρώτο λεπτό που, και της αποβολής του αναπληρωματικού στην θέση ΣΦ που στην Βασική Επίθεση έχει κύριο ρόλο, αποδιοργάνωσε όλη την ομάδα της Αεκ που φάνηκε και στο αγωνιστικό φυλλάδιο. Αλλά Πραγματικά Πάλεψε.

SPURS OF CS7 εν. Mani Rock Rivers Ένα ματς που πιστεύω λίγό πολύ το περίμεναν ποιος θα είναι ο νικητής. Και εδώ ένας ακόμη τραυματισμός. Ελπίζω να μην του στοιχήσει .

Για τα άλλα ματς δεν έχω να πω το κάτι ιδιαίτερο καθώς πιστεύω πως ήταν αναμενόμενα όπως και για την έκβασή τους.

Θα αναμένω μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν για το ποιος θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Για το ματς Olympiacos Sharks - Kyanos Asteras πραγματικό ντέρμπι!!! μια μικρή προτίμηση στους Κυανούς. Fitsoules b.c - Mani Rock Rivers ματσάρα και αυτή!!! Εδώ θα πω Mani Rock Rivers λόγω ιστορίας αν και φαίνεται , ο κάθε πόντος θα είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες.

Αυτά είχα να πω!!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια στο Φόρουμ...
Και σορρυ που άργησα να συμμετέχω αυτό το διάστημα :)

Advertisement