BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Περι ηθικης
13
Bitefight
1
Smartphones
4
SERVER
7
Νέος GM
12
Γυμναστης (μετακινήθηκε)
1
closed
2
Κύπελλο κατηγοριων V-IV
5
Πλακα με κανεις?
8
Καφενειο η ωραια αιγα Νο ΙV
1000
Παγκόσμια οικονομική κρίση
7
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
1000
Βuzzerbeater Group Facebook
2
Αγγελία Εθν.Ομάδας
2
closed
1
ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ U21
11
zeitgeist-ντοκυμαντερ
3
Small Forward...ΑΠΟΡΙΑ
15
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΟΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ
22
Παιζει κανεις Heroes of Newert...
13
<
>
Favorite Folders
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
kavala44 (12)
Tomygun (8)
billlion (1)
Mamuwalde (42)
Don Rotondo (50)
Lygas (13)
isparos9 (2)
Narcisse (4)
Matsas (30)
autokratoras (6)
Tyfonas (11)
draaccc (5)
Cooliopap (1)
Giorgio27 (3)
JohnnyB (57)
Nosferatu4 (1)
ALARIHOS (3)
lara garcia dani (2)
nikos64 (51)
yperihitikos (3)
Green Monster (1)
GEORGE (2)
kapetan_fasarias (1)
hliasdas (1)
takis17 (1)
Pikaso (U.A.E. U21 NT Coach) (7)
GM-Paris (12)
panoukos (5)
Jessoulas (5)
Antil11 (8)
thimiostotis (7)
panagiwtisl (3)
χχ1 (11)
antartis (1)
Fragias -7- (3)
JamesBond (7)
PRELEVITS (2)
noulis (3)
Kajabbar (102)
Ricky Davis (27)
koutsoukman (4)
kasper7 (10)
akis07 (17)
Panagiwths Giannakhs (17)
Pavl0s (10)
Harispgp (1)
The Birdman (1)
Paixtouras (3)
thanos (6)
mkostantak (4)
Megas Nanos (3)
unforgiven (4)
zet (1)
Teachers (1)
krepaleon (6)
kiriakosGR (12)
epanaleon (1)
Mizericho (8)
EGM-Nickleon (3)
unstoppable07 (1)
XxSMIL3xX (2)
super Jason Kidd (1)
YesSir (2)
ntinos2 (1)
travianmaster (1)
parasios (4)
WINDASS (1)
CoachAggelou (1)
GM-sarithin (5)
Thor (6)
autokratoras78 (1)
winio (1)
RedHool (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
Pikaso (U.A.E. U21 NT Coach)
This Post:
0
124401.297
in reply to
124401.295
Date: 1/20/2010 7:57:59 AM
Overall Posts Rated:
136
Διαβάζω διαβάζω διαβάζω και το 75% των σχολίων έχει να κάνει με κουτσομπολιό, κακίες και καμια απολύτως εποικοδομητική κριτική.
Το forum είναι για την Εθνική, αν δεν γουστάρετε κάποιον τουλάχιστον κρατήστε κάποιο επίπεδο σεβασμού.
Και δεν δέχομαι σαν δικαιολογία την ηλικία του καθενός.
Οι μικρότεροι ας σκεφτούν πριν γράψουν και οι μεγαλύτεροι ας είναι το παράδειγμα
Γιατί πρέπει μια ζωή οι έλληνες να τρωγόμαστε μεταξύ μας, αντί να δουλεύουμε σαν ομάδα με όλα τα λάθη και τις ατέλειες μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΊΩΣ, ΌΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΏΣΟΥΜΕ, ΑΝΤΊ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΌΜΑΣΤΕ.
Από μυαλό και γνώσεις δεν μας λείπει τίποτα, το βλέπω εγώ που ζω στο εξωτερικό, αλλα εκεί που υστερούμε είναι στο να δουλεύουμε μαζί, να δεχόμαστε τον καθένα με τις ατέλειες του και κύριως να κοιτάμε να προχωράμε μπροστά και να βελτιωνόμαστε.
Ας κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να φτιάξουμε καλή εθνική, ας έχουμε υπομονή και ακόμα και αν δεν μας αρέσουν πράγματα και καταστάσεις, καλο είναι να το βουλώνουμε και που και που, αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε στο να χτιστεί κάτι καλύτερο.
Φυσικά δεν παίρνω το μέρος κανενός, ούτε υποστηρίζω κανέναν, ούτε κρίνω κανέναν. Απλά γράφω κάτι που διαπιστώνω εδώ και καιρό.
Φιλικά πάντα
Δημήτρης
Aris kai den eimai kala
Mark Unread
Ignore User
From:
Jessoulas
To:
Pikaso (U.A.E. U21 NT Coach)
This Post:
0
124401.298
in reply to
124401.297
Date: 1/20/2010 8:07:24 AM
Overall Posts Rated:
54
+11111111111111111
Mark Unread
Ignore User
From:
Kajabbar
To:
Tomygun
This Post:
0
124401.299
in reply to
124401.276
Date: 1/20/2010 9:17:33 AM
Overall Posts Rated:
112
Θες να μου πεις πως μετά τη Γλυφάδα είμαι η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μου?
Έχεις δει τους Fitsoules και την Αεκ Καβάλας, ακόμα και τους Herculistas και κατέληξες πως είμαι καλύτερός τους και γι'αυτό επικράτησα?
Γιατί εγώ όταν μπήκα και είδα τα roster τους ήλπιζα απλά να μείνω στην κατηγορία.
Τέλος πάντων στα τελευταία παιχνίδια σειρά έχουν τα συστήματα γρήγορου ρυθμού.
Motion, run n gun και push the ball.
Το πιο περίπλοκο μου μοιάζει το Princeton. Το έχω διαβάσει για το real life basketball και γνωρίζω πως δεν είναι σύστημα αργού ρυθμού όπως αναγράφει στους κανόνες. Επίσης το εχω δοκιμάσει σε παιχνίδια κυπέλλου, με επιτυχία φυσικά μιας και έπαιζα με κατώτερους, και έχω δει πως είναι ακόμα πιο επκεντρωμένο στην περιφέρεια και από το Run n gun. Εσείς γνωρίζοντας πως άνετα μπορούμε να κατεβάσουμε ένα κοντό και εύστοχο τριάρι ποιο σύστημα πιστεύετε πως θα ταίριαζε στην Εθνική μας?
ΥΣ. Για τον επόμενο αγώνα έχω μάλλον καταλήξει αλλά δεν θα ήθελα να το γράψω σε forum. Όποιος όμως θέλει μπορούμε να το συζητήσουμε με pm.
The secret of communication lies in defeat...
Mark Unread
Ignore User
From:
GEORGE
To:
Kajabbar
This Post:
0
124401.300
in reply to
124401.299
Date: 1/20/2010 9:25:58 AM
Overall Posts Rated:
0
to princeton einai poli oreo sistima egw auto paizo sta filika teleutaia tha to dokimaso kai sto protathlima.
Mark Unread
Ignore User
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From:
Ricky Davis
This Post:
0
124401.304
in reply to
124401.300
Date: 1/21/2010 7:17:49 AM
Overall Posts Rated:
50
1) Όντως η σύγκριση ΙΙΙ-Εθνικής ομάδας δεν είχε σχέση. Δεν μπορείς όμως Johnny να λες πως σε τέτοιες κατηγορίες στους τυφλούς κερδίζει ο μονόφθαλμος. Δεν είμαστε όλοι στην Κύπρο, όπου υπάρχουν bot στην τρίτη κατηγορία...
2) Η δουλειά θα φανεί στο μέλλον. Kajabbar, φρόντισε να έχεις παίκτες με καλή αγ. κατάσταση, που να μπορούν να ελιθούν σε διαφορετικά συστήματα, κάνε και σωστές/κατάλληλες επιλογές στις τακτικές και θα πάρουμε σαν Ελλάδα αυτό που αξίζουμε.
3) Όσον αφορά την υπομονετική και τις ''αργές'' τακτικές, δεν πιστεύω πως είναι λύσεις απελπισίας αλλά όπως έχει πει και ο BB-Mark κρατάν το σκορ χαμηλά (πράγμα που συμφέρει τις υποδυέστερες ομάδες)
Mark Unread
Ignore User
From:
Panagiwths Giannakhs
To:
Ricky Davis
This Post:
0
124401.305
in reply to
124401.304
Date: 1/21/2010 8:19:52 AM
Overall Posts Rated:
7
na sas pw kati...pisteuw oti h omada pou exei o ka8enas mas den exei kamia shmasia me thn e8nikh kai den shmainei oti an kapios ta phgainei kala me thn omada tou 8a ta paei kai me thn e8nikh...oso anafora thn douleia tou kaja prwsopikh mou gnwmh einai oti akoma einai anetoimos kai apo oti fainetai auth h sezon 8a afierw8ei gia na einai pio kala proetoimasmenos gia thn epomenh sezon....kai kati akoma...mhn asxoleis8ai kai para poly me tis taktikes idiaitera oi pio ''apeiroi'' ...afhste to proponhth kai tous boh8ous tou na kanoun thn douleia tous....kati parapanw 8a 3eroun gia to kalo ths omadas.
euxaristo poly kai kalh sunexeia.
Last edited by Panagiwths Giannakhs at 1/21/2010 9:30:23 AM
Mark Unread
Ignore User
From:
yperihitikos
To:
Kajabbar
This Post:
0
124401.306
in reply to
124401.299
Date: 1/21/2010 9:43:52 AM
Overall Posts Rated:
64
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι το να συγκρινεις την ομαδα σου με την εθνικη δεν μπορει να ογηγησει σε ασφαλη συμπερασματα.Με την ομαδα σου κερδιζεις πολυ απλα γιατι εχεις σιγουρα ενα απο τα καλυτερα ροστερ του ομιλου σου (δεν λεω το καλυτερο,αλλα 1 απο τα καλυτερα) (και μη μου πεις να δω τα μπατζετ των αλλων ομαδων και τετοια,δεν μιλαω για λεφτα μιλαω για ροστερ) και επισης γιατι εισαι απο τους καλυτερους μανατζερ του ομιλου σου (παλι δεν θα πω ο καλυτερος γιατι δεν ξερω και τους αλλους).Δεν ειναι οτι δεν κανεις λαθη και στο στησιμο της ομαδας σου (χωρις να εχω δει τα ματς σου),απλα εκει δεν σου κοστιζουν διοτι πολυ απλα τοσο οι αντιπαλες ομαδες οσο και οι μανατζερ τους δεν μπορουν να τα εκμεταλευτουν.Στην εθνικη ομως ειναι αλλιως.Αντιμετωπιζεις εξισου δυνατα ροστερ που τα διαχειριζονται μερικοι απο τους εμπειροτερους μανατζερς.Ετσι λοιπον εδω τα λαθη στοιχιζουν ;)
Κατα τα αλλα μπραβο σου για το χρονο που ξοδευεις και για την προσπαθεια που κανεις.Σου ευχομαι να ερθουν και τα αποτελεσματα που ολοι επιθυμουμε.Απο αποψη τακτικων δεν ειμαι φυσικα ο καταλληλος για να μιλησει,αλλωστε εχουν μιλησει πολυ εμπειροτεροι χρηστες παραπανω.Απλα ΓΝΩΜΗ μου ειναι πως δεν χρειαζεται να προσπαθεις να κανεις τοσο περιεργα πραγματα στις τακτικες,αλλα να παιξεις λιγο πιο απλα.Πχ θα ηθελα να δω ενα σπρωξιματακι,με ενα 4αρακι με καλο σουτ να ''κανονισει'' αυτα τα τουμπανα-τερατα με τους τεραστιους μισθους και καπως ετσι.Αυτα απο μενα.Καλη συνεχεια :)))
Mark Unread
Ignore User
From:
draaccc
To:
Panagiwths Giannakhs
This Post:
0
124401.307
in reply to
124401.305
Date: 1/21/2010 9:45:58 AM
Overall Posts Rated:
2
η ομαδα μια χαρα σημασια εχει κ μπορεις να δεις πολλα μονο που αυτα που λεει ο kaja δε λενε κατι δλδ το οτι ειναι πρωτος σε εναν πολυ βατο ομιλο με ελαχιστες διαφορες στις ομαδες δε λεει κ πολλα οποιοσδιποτε μετριος προπονητης θα μπορουσε να το κανει και βλεποντας το ροστερ φαινεται οτι ειναι νεος και αποιρος ακομα και δε ξερει αρκετα βασικα πραγματα ακομα δε γινεται νεα ομαδα να μην εχει ουτε εναν σοβαρο προπονησιμο παιχτη
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images