Pa bas u ovim tvojim recenicama i krije se kljuc problema.
Nije guslanje bzvz, zato sto covek stice enormne pare zahvaljujuci MALVERZACIJAMA, a ne biva kaznjen za to.
Zelimo da postignemo da se on izjednaci sa svim ostalim korisnicima, pa nemamo mi repove.
A necemo da stvorimo osecaj krivice kod njega, vec kod tebe jer on samo koristi to sto mu ti neces ili ne mozes nista, a sve se mislim da ne mozes, sio mi ga djura.
Ako je procedura takva kakvom si je opisao, imas li ti prijatelja medju tim ostalim GM-ovima pa da malo porazgovaras sa njima i kazes im kako stoje stvari?
Sve se mislim da ne funkcionisete na tom principu, pa Ozisha je ocit primer, fasovao je kaznu cim je izasao iz okvira TPE, ja sam dobio OFFICIAL WARNING posle 2 day trade-a koja sam napravio i zaradio po 150k na igracima.
Ti si gazda u svom dvoristu, pusti pakistance, turkmenistance ili kolumbijce.
A to da mu treba skinuti novce za prekomerne transfere je cista glupost, to moze da se uradi jednom ukoliko je transfer prevelik i da se dobije ultimativno upozorenje, posle toga sledi oduzimanje kluba...takvih situacija je bilo na HT koliko hocete i zato ne vidim nista neregulisano u pravilima kod BB-a.
Neregulisani su samo odnosi, a pravila nikako!
I za kraj TPE nije nikakvo merilo da li igrac vredi ovoliko ili onoliko para, jer se formira spram najveceg skilla, jednostavno neki igraci vrede daleko od maksimalne vrednosti iskazane kroz TPE, ziveli multiskileri! :)