Mis koduväljaku eelisest siin rääkida saab:D
Heh, ära hakka ...! :)
Teile, teistele, oli tänane Rakettide ja Zapiivo vaheline mäng nagu iga teine huvitav vastasseis. Selgemast selgem, et Veixile ja mulle oli ühtpidi võttes seis enne mängu väga-väga selge, teistpid jällegi segane.
Enne mängu oli mõlemal teada, et Zapiivol on tõenäoliselt kahe punti võrra parem innustus ja et Rakettidel on kodusaal ning tiba pikem pink.
Zapiivo plussiks oli kahtelmata see, et kodanik Haug viimases liigamängus saadud vigastusest välja tuli ja, mis siis, et vormiga "hea", suutis sellele vaatamata meeskonda korralikult aidata.
Segane, nagu ikka, oli see, millise taktika managerid valivad.
Muidugi meeldib mänedžeridele taktika, mis neid võidule on viinud.
Mina arvasin, et Veixile meeldis see, mis ta ÜM esimeses voorus minu vastu tegi - ladus esimese veerandiga mulle korvi palle tais. Viskas 44 punkti minu 23 vastu, tabas 9st kolmesest 7 ja viskeid mängust 70,8%-lise täpsusega, ning hoidis seda vahet lõpuni. Mulle jällegi meeldis täpsus, mis mu 5 arvestatavat mängumeest teises üleminekumängus kolmese tagant tegid.
No ja, nagu selgus, armusidki mõlemad mänedžerid võidu toonud taktikasse ning panustasid sellele ka otsustavas mängus.
Minu mehed olid täna kolmese tagant täpsemad ja see ka mängu oatsustas.
Kodusaali eelis, Kukoc, on see, et Ralettidel oli parem tabavusprotsent (I veerand nendele 37,5/60, II veerand Zapiivole 51,8/42,3, III veerand taas Rakettidele 50/51,7 nagu ka IV veerand 52/60,9), mängus kokku 48% vs 53%.
Kodusaali eelis oli see, et minu kõrgemapalgaliste ja suurema DMI ning innustusega meeskonna vastu mängis Raketid kui võrdne-võrdsega. :)