Όχι απαραίτητα...Αν για παράδειγμα το γήπεδο γεμίζει με τιμή 10 στο κάτω δίαζωμα τότε αν το γήπεδο γέμιζε και με τιμή 11 τότε χάνεις χρήματα..
Ξεκινάς από λάθος βάση, διότι αν μπεις σε αυτή τη λογική να δείς αν θα το γεμίσεις με 11$ αντί για 10$ μπορεί να μην το γεμίσεις και να χάσεις σε σχέση με πρίν. Άρα το "χάνεις χρήματα" δεν υπάρχει σε ένα υποθετικό ενδεχόμενο.
Άρα με αυτά που μας λες ότι ο 1ος έχει 142 και δεν το γεμίζει δεν έχουν καμία μα καμία βάση..
Για να μην νομίζεις ότι σου λέω μπαρούφες κοίτα τον Autokratora στην κατηγορία μου και θα δεις ότι δεν το γεμίζει. Το γέμιζε μέχρι 16/2. Μετά μάλλον έκανε αύξηση τιμής και τώρα δεν το γεμίζει. Αν λοιπόν είχε υποθετικά τιμή 135 χ 200 άτομα είχε έσοδα 27000. Τώρα με 142 χ 186 λ.χ. = 26412. Άρα μπαίνει για λίγο μέσα σε σχέση με πρίν.
Αποκλείστηκα στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου...Φαίνεται και στην ιστορία της ομάδας μου σεζόν 17....Οι αρχικές τιμές που επέλεξα ξαναλέω ήταν 45 και 150 σε κάτω διάζωμα και πλα'ι'νά αντίστοιχα και ήταν ΓΕΜΑΤΟ...Αλλά το γεμάτο έχει να κάνει (θα το ξαναπώ μπας και το καταλάβουμε ) με το γεγονός ότι είχα μονο 450 θέσεις στο κάτω διάζωμα και 50 θέσεις στα πλα'ι'νά...Με την δική σου οικονομική πολιτική θα έπρεπε να έχω τιμές 35 και 100 αντίστοιχα οπότε θα κατάφερνα με ένα τόσο μικρό γήπεδο να χάνω 10*450 + 50*50=4500+2500=7000...Μείων 7 χιλιαρικάκια την βδομάδα θα είχε η δική σου οικονομικη πολιτική..
.
Δεν νομίζω ότι λέει πουθενά στο εγχειρίδιο συγκεκριμένους τρόπους για το να έχεις έσοδα από το γήπεδο, εκτός αν κάνω λάθος. Και σε παρακαλώ, όταν μιλάς, να μην θεωρείς τον άλλον ηλίθιο. Αλλιώς κόψε τη συζήτηση.
Έχω φιλαράκι που παίζει για 12 σεζον και εγώ του είπα πως να στήσει την ομάδα για να ανέβει 3η...Αν δεν τον βοηθούσα θα ήταν ακόμα 4η...
Όταν θα παίξω με τον Thrylos θα ζητήσω να μου πείς τις συμβουλές σου για το πώς θα τον κερδίσω. Αυθεντία μάλλον άλλος το παίζει, όχι εγώ, λυπάμαι που στο λέω :). Λυπάμαι επίσης που το φιλαράκι σου έπαιζε 12 σεζόν στην 4η κατηγορία, αλλά μάλλον δεν έκανε κάτι σωστά.
Σε πληροφορώ αγαπητέ ότι αν εγώ πρέπει να προσέχω μία φορά αυτά που γράφω.,παίκτες υψηλότερων κατηγοριών όπως εσύ ,που τα λόγια τους στα μάτια του newbie αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα θα έπρεπε να προσέχουν πολύ περισσότερο τα όσα γράφουν...Το γεγονός ότι παίζεις 10 σεζον πραγματικά δεν έχει να κάνει με όσα συζητάμε
Επειδή όπως λές κάνω εγώ λάθος έχω 10050 γήπεδο και εσύ που τα κάνεις όλα σωστά έχεις 7250. Απο εκεί φαίνεται ο σωστός και ο λιγότερο σωστός. Από σένα παίζω μια σεζόν περισσότερη, από τον άλλον παίζω 4 λιγότερες. Όπως και ο άλλος φίλος που απάντησε, κατακρίνοντας με, που παίζει 7 σεζόν το παιχνίδι και έχει μικρότερο γήπεδο από μένα που παίζω 3 και είμαστε στην ίδια κατηγορία.
Συνεπώς μάλλον κάτι κάνω και σωστά :). Και φυσικά ΠΟΤΕ δεν είπα, αν γεμίζει το γήπεδό του, το παλικάρι να σταματήσει να το μεγαλώνει. Το γήπεδο δεν σταματάς να το μεγαλώνεις ΠΟΤΕ.
Last edited by epanastatis79 at 3/15/2012 10:51:25 AM