Raspunsul este nu antrena pivoti. In RBBA, din punctul meu de vedere lucrurile se vad astfel. O echipa cu 1 PIV si O EXF vs o echipa cu 2 EXF, in proportie mare va castiga echipa cu 2 EXF, deci fie ca ii faci pentru tine fie ca vrei sa vinzi mai bine fa EXF.
Eu sunt prima varianta de echipa si doar extremele mele foarte bune ma scot din belea, plus salarii peste adversari.
Daca in ciuda sfatului meu tii mortisi sa antrenezi PIV, o schema de antrenament a fost postata de Tudor (Boston Celtics), si din cate imi aduc aminte suna in felul urmator: 2 sezoane 1v1 pe pozitia exterme/extrema forta, 1 sezon ID, 1 RB si dupa aia mai intrebi.
Daca totusi vrei sa faci EXF eu ti-as propune urmatoarea schema. antrenament 1v1 pozitia EX/EXF pana faci patrundere 10-11, apoi bagi aparare exterioara pana faci minim 9, maxim 11, faci pase minim 9, maxim nu conteaza dar probabil 11 e limita maxima ca sa mai ai timp si de principale, apoi treci pe interior. acolo depinde de tine cat vrei sa duci, dar eu as zice aruncare in caciula 17-18 aparare in caciula 17-18 recuperare 14-16 si asta e o EXF de nationala si implicit de RBBA. NU ANTRENA CAPACE. pretul as zice ca daca e pana in 30 ani ar face 2.800.000 minim.
Sper ca raspunsul meu ti-a oferit o directie