Ukraina vs. Magyarország 128 - 104 (75098) +24Недооцінив нас угорський тренер збірної, і тому, завдяки супербільшому нашому налаштуванню на гру, отримав велику різницю поразки.
Ця перемога по суті дозволила нам закінчити 4 важкі матчі з різницею -1 очко і 3 поразками. Маю сподівання що ця різниця допоможе нам в подальшому.
Мій план на наступні 3 матчі уже складений в голові: Рипана в основу на Ц і го кидати очки завдяки ретельному розіграшу. жарт:)
Аналіз нашої атаки:Те що ми не будемо грати атаку під кошик було очевидно завдяки формі 8 наших основних великих забивак. Тому я мав припущення, що нас може вгадувати угорець зоною 3-2, яку він часто полюбляє юзати в своїх матчах.
Виходячи з цього, і також нашого рівня форми гравців, я вирішив зіграти швидкий розіграш в атаці і під це виставив відповідно склад.
Завдяки цим швидким атакам, ми посадили 2х основних угорських гравців РЗ та ЛФ на 5 фолів уже на початку 4 чверті, що дозволило нам в кінці матчу по факту мати діру в їх захисті. А далі було діло техніки скористатись цим:)
Цього разу нарешті отримав хвилини Ініхов який був у формі 9. Спасибі що не кидав багато кидків а робив асісти)))
Вітаю Chieftain-а з виграшем цієї непростої вікторини.
Сподобалась кількість наших реалізованих асистів.
Аналіз нашого захисту:Тут все просто, я знав що їхній основний Ц є блокер, відповідно в нього погана реалізація ближніх кидків, в нього форма 9. Те що він буде грати внутрішню акцентовану тактику - мало імовірно. В мене був вибір зіграти 3-2 або 4+1 зовнішню.
3-2 я не хотів грати так як і так з підбором ледве гребем, тому щоб його не програти сильно, я вирішив зіграти 4+1 зовнішню. Як на мене зона спрацювала ідеально в купі з вищим настроєм. Підбори плюс мінус рівні. Реалізація їх троьшок сильна - 18,9% (7-37)
Далі Люксембург.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 7/15/2024 4:43:31 PM