Μας είπες ότι το γήπεδο του αυτοκράτορα δεν γεμίζει με τιμή 142 στα πλα'ι'να και πώς μπορώ να προτείνω σε ένα παίκτη
5ης κατηγορίας την τιμή 130....
Σου εξήγησα κ σου ξαναλέω ότι δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο το επιχείρημα σου...Συνέκρινες ένα γήπεδο τελείως διαφορετικό από αυτό του παιδιού που έκανε την ερώτηση....Το επιχείρημα σου δεν είναι ορθό...Αν δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαι....
Αναρωτιέμαι αν κάτσω και σου ποστάρω ομάδες με τιμές αντίστοιχες με αυτές που πρότεινα (οι οποιές γεμίζουν αυτές τις ρημάδες 450 και 50 θέσεις) θα παραδεχτείς ότι έχεις κάνει λάθος....? Ή θα συνεχίζεις προκειμένου να μην πεις ότι έκανες λάθος να μιλάς για το πόσες σεζόν έχει παίξει ο καθένας ,ποσους τίτλους έχει πάρει, πόση εμπειρία έχει σαν μάνατζερ του ΒΒ και πόση εμπειρία έχει στην πραγματική του ζωη και αλλα τέτοια....
Νομίζω πλατίασες αρκετά...Αν δεις την σειρά των μηνυμάτων θα δεις ότι από το πρώτο σου μήνυμα μας είπες πόσους τίτλους έχεις πάρει σε 3 χρόνια....Συγχαρητήρια για τους τίτλους και την οικονομική πολιτική της ομάδας σου αλλά επέτρεψε μου να πώ ότι είναι άσχετα με το θέμα μας....Αν θέλεις να συζητάς για αυτά άνοιξε ένα νήμα με ενδεχόμενους τίτλους : Α)Πώς φτάσαμε ως εδώ,Β)Πορεία προς την τελειότητα,Γ)Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο ή ότι άλλο επιθυμείς...
Υγ1:Το γήπεδο σταματάς να το μεγαλώνεις γιατί μετά από κάποιο σημείο δεν έχει νόημα (Μετά τις 25000θέσεις,;ίσως και λιγότερο)...Άρα το ΠΟΤΕ που γράφεις είναι μια ακόμη ανακρίβεια...!
Υγ 2: : Όταν παίξεις με τον θρύλο ή την κουτσή μαρία και χρειάζεσαι την βοήθεια μου ευχαρίστως να σου την δώσω.... ;-)
Last edited by Kung Flu at 3/15/2012 4:58:29 PM