Öncelikle birkaç gündür foruma yazamadım ama bu birkaç gün çok güzel geçmiş, forumu böyle görmek çok güzel.
Lige dönersek bu hafta benim beklemediğim bir galibiyet geldi bunda guard pozisyonundaki oyuncularımın form durumunun ev sahipliğinin en önemlisi şans/motor faktörünün etkili olduğunu düşünüyorum. Tabi ki güzel oldu bu ekstra galibiyet. Kalan 5 maçtan 1 galibiyet bekliyorum demiştim. Bu ekstra galibiyetle kalan 4 maçtan 1 galibiyet bekliyorum ve totalde 5 de 2(bu bile iyi) veya üstüne çıkarsak beklentimin üstünde bir performans almış olacağım. Önümüzdeki maç MaaYuu deplasmanında çok zor bir maç MaaYuu'nun son haftalardaki performansı(özellikle Oklahama) ve kritik durumu saha avantajıyla beraber onu favori yapıyor. Bende bu maça yedeklerin dakikasını arttırmak için yedek takımla çıkacağım. Yedekler açısından da çok iyi bir sınav olacak, inşallah kolay kopmazlar.
TR senide tebrik ederim çok önemli bir galibiyet, 1-2 hafta önce söylediğim favoriliğini perçinledin bence. SSGT yide tebrik ediyoruz yine mücadelesinden.