Evo da se pred ovu odlucujucu utakmicu obratim nasoj BB javnosti i da porucim da se ne brine jer sam, ispred strucnog staba, uveren u pobedu protiv izrazitog favorita!
Naime, majstorski postavljena taktika Look Inside i 2-3 u odbrani ce sigurno dati rezultat i na njoj sam insistirao iako je bio veliki pritisak da se odigra nasa klasika, za one koji ne znaju - Motion i M2M! U ovom segmentu nisam zeleo da popustim pritiscima ostalih clanova strucnog staba i, opet ponavljam, siguran sam da sam napravio dobar izbor!
Kompromis sam napravio u normalnom pristupu utakmici iako sam se zalagao za opusteniji medjutim bio sam preglasan i nadam se da nam taj visak entuzijazma nece faliti u narednim utakmicama.
Takodje, odlucio sam da dam sansu i jednom debitantu za koga sam, poput Alexa Fergusona, tacno uocio momenat kada minutazu na klupi treba da zameni i nekim minutom na terenu. Moj stav je da je proveo dovoljno kaleci se na poziciji dodavaca peskira i da je sada igracki sazreo da pokaze od cega je sazdan!
Nakon danasnje pobede - mislim da ce drugi poceti da razmisljaju o nama!
Hvala svima i ziveli!
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos