Na igru na centra ti bi stavio 2-3 zonu?!
Na igru na centra ti bi stavio 2-3 zonu?! Jok obrnuto ;)
Na igru na centra ti bi stavio 2-3 zonu?! Jok obrnuto ;)Dacho pokusaj ti ako hoces i 3-2,samo,nije igra na beka
Na igru na centra ti bi stavio 2-3 zonu?! Jok obrnuto ;)Dacho pokusaj ti ako hoces i 3-2,samo,nije igra na beka :Pmay be we play run and gun with CT!! who knows??..:)
Na igru na centra ti bi stavio 2-3 zonu?! Jok obrnuto ;)Dacho pokusaj ti ako hoces i 3-2,samo,nije igra na beka :P
Ja limMis da smo ogoMn ciJa.A hoviNji ciJa ciIgra ajuIm suLo rmuFo.koTa da moj dlogPre je padNa:tisniPri ptuLo, branaOd:vekCo na vekaCo!Aj ga sada procitajte spijuniLI jedni!:))))
Ja limMis da smo ogoMn ciJa.A hoviNji ciJa ciIgra ajuIm suLo rmuFo.koTa da moj dlogPre je padNa:tisniPri ptuLo, branaOd:vekCo na vekaCo!Aj ga sada procitajte spijuniLI jedni!:))))Au,ova spijunska afera se zahuktala,obavezno gledam utakmicu,samo fali ona spijunka Matahari ili kako se vec zvala.
Ja limMis da smo ogoMn ciJa.A hoviNji ciJa ciIgra ajuIm suLo rmuFo.koTa da moj dlogPre je padNa:tisniPri ptuLo, branaOd:vekCo na vekaCo!Aj ga sada procitajte spijuniLI jedni!:))))Au,ova spijunska afera se zahuktala,obavezno gledam utakmicu,samo fali ona spijunka Matahari ili kako se vec zvala.Hahahahh,pa 0v4j nj1hov s3l3kt0r b0g t3. :)