Muszę przyznać, że byłem zaskoczony postawą Twojej drużyny, Morfeuszu ;p Biorąc pod uwagę poprzedni sezon byłem przekonany, że już od początku nowego sezonu szybko wysuniesz się na czoło tabeli a tu taka niespodzianka.. Oczywiście nie zauważyłem, że Twój podstawowy zawodnik był kontuzjowany więc część tajemnicy rozwiana ;)
Zaskakująco dobrze spisuje się Turbo Mech, który już od 3 tygodni nie jest sterowany przez właściciela.. A szkoda, bo widać, że drużyna ma potencjał..
Ja co prawda rozpocząłem dość mocno, ale już najbliższe 2 tygodnie zweryfikują siłę mojej drużyny.. Na wyjeździe ze Staś&Antosia Club, u siebie z Aseco - moim 'rywalem' ;), a następnie wyjazd do Bostonu. Walka pod koszem będzie na noże :D
A jak Wam poszedł = Draft = ?? Z tego co widzę, większość Waszych zawodników nie jest na tyle dobra, aby występować w meczach? :p
- Radeek z Gongle trafił na SG-ka z potencjałem HISTORYCZNY ZAWODNIK! Szkoda tylko, że ten gracz już od 3 tygodni nie jest aktywny.. Cóż za marnotrawstwo ;(( Natomiast mój PF, którego wyciągnąłem w tym roku, w 4 ligowych meczach zrobił średnio: 10,0 pkt., 62% z gry i 7,7 zbiórek. Ocena: średnio 7,0. Szkoda, że potencjał TYLKO gwiazda.... :P