BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > μισθος

μισθος (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
153583.3 in reply to 153583.1
Date: 8/6/2010 6:47:40 AM
Overall Posts Rated:
7373
file ... o misthos dn paizei kanena rolo gia na paei kapoios ethniki neon ... i poiotita tou paixti omos einai auto pou paizei ... ti ennoo .. to mono po uanevazei to mistho einai ta vasika skills ... dn anevazei i prooptiki i o proponitis to mistho , auta omos sumvaloun sto na anevei o misthos ... dld enas C me prooptiki MVP tha boresei na ftasei 200k mistho kai pano eno me talento guro sta 100k ... enas proponitis lvl 5-6 tha proponei pio eukola ta skills apo ena 4ari ...

o C an anevasei es sout , es amuna , reb , tapes tote tha aenvasei kai mistho (ananeonontai kathe sezon oi misthoi)... i tapes eiani to pio asumanto skill kata tin apopsi pollon kai mesa se autous eimai kai ego .. anevazoun ragdaia to mistho kai dn boithane se tpt pra na sou anevazoun to oikonomiko plano tis omadas sta kokkina :)

an enas C anevasei sout me alma px dn tha tou anevei o misthos (tha tou anevei guro sta 300 mono) alla tha exei ena polu kalo deutero skill kai tha ton kanei pio olokliromeno ..

polloi proponoun px enan C ta vasika sto 13-14 kai meta proponoun mpono deutera skills (xerisimo-pasa-sout me alma ktlp) oste o C na ginei pio olokliromenos ..

Adistixa ginontai kai stous perifereiakous paixtes .. elpizo na voithisa