Ja ne pricam, ne ubedjujem, niti prozivam ostale menadzere. Ja se dokazujem na delu. Kampanju sam sprovodio tokom proslih sezona(ne na forumima). Sto se tice iskustva , imam ga sasvim dovoljno i odlicno poznajem kako funkcionise repka i dobro poznajem igracki kadar(preciznije igrace od 20 i 21 godine). Ako zavrsim sa jednim glasom,necu biti razocaran,jer sam spreman i na to(ipak nisam dovoljno pljuvao ostale menadzere na forimima zarad popularnosti)... Toliko od mene...
Aj sad zamisli da su ovo pravi izbori i da si izasao samo sa ovim recima. Pa bio bi gori od Seceroskog. On makar ima 6 glasova jer je glasava najuza familija za njega. Ako vec zelis da se bavis nekim, da kazem, javnim poslom, red je da ljudima predocis sta ces da
RADIS, a ne sta
NECES da radis. Vidis, i ja imam dovoljno iskustva, i znam kako funkcionise reprezentacija, ali opet ne smatram sebe dovoljno sposobnim i dovoljno posvecenim da mogu da vodim reprezentaciju.
To sto kampanju nisi sprovodio na forumima tera me na zakljucak da si isao putem BB mail-a, pokusavajuci da pridobijes glasove onih manje upucenih u desavanja na ovom nasem BB-u. A sta si tu pljuvao to niko od nas ne moze da zna. Mada sam siguran da ces da se kunes da nisi nikog ni pljucnuo.
Nakon ova tvoja dva izlaganja, ukoliko budes uspeo kojim slucajem da dobijes izbore, znacu da si to uradio na najprljaviji moguci nacin. Jer neko ko ne prica, ne ubedjuje, nema sanse da dodje do onoga sto se zove delo, jer niko od nas i ne moze da zna sta ce to njegovo delo biti ili sta je trebalo da bude.
Ne znam koliko imas godina, ali ovo sto si izlozio kao svoju kandidaturu, deluje mi kao nesto sto bi jedan 12-ogodisnjak mogao da smisli.
I ne brini, taj jedan glas sigurno imas, jer znam da ces glasati sam za sebe.