BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 14 julkistuksia

Kauden 14 julkistuksia (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159686.3 in reply to 159686.2
Date: 11/13/2010 8:58:21 AM
Overall Posts Rated:
587587
Pari uutta ominaisuutta:

Otteluselostus (Supporter) - Etkö nähnyt edellistä otteluasi, etkä ehdi katsoa koko ottelua jälkikäteen? Uusi otteluselostusominaisuus (play-by-play) on juuri sinua varten! Näet kätevästi otteluiden kokoonpanot ja tapahtumat tekstinä. Tämä on erittäin käytännöllistä myös matkapuhelinkäyttöön!

Harjoitteluhistoria - Onko pelaajaluettelon läpikäyminen harjoittelutietojen tarkastamiseksi liian vaivalloista? Harjoittelusivulla on nyt nähtävillä viikottaiset harjoittelutiedot yhdellä silmäyksellä. Voit suodattaa tietoja ja tarkastella esimerkiksi pelaajien iästä johtuvia taitopudotuksia. Historiatiedot ovat saatavilla kaikille käyttäjille yhden viikon osalta, Supportereilla tietoja näkyy kauden verran. Harjoituta pelaajiasi kunnolla ja näe listan kasvavan!

Siirtomuistutus (Supporter) - Voit nyt lähettää mobiililaitteeseesi muistutuksia kirjanmerkeissäsi olevien pelaajien myynneistä. Haluatko tehdä nopean tarjouksen 5 minuuttia ennen tarjouskilpailun päätöstä? Haluatko tietää pelaajan tarjoustason 24 tuntia ennen myyntiä? Se onnistuu siirtomuistutusten avulla! (Löytyy kohdasta Asetukset - Mobiiliasetukset.)

Last edited by GM-WallyOop at 11/16/2010 3:30:46 PM

This Post:
00
159686.4 in reply to 159686.3
Date: 12/20/2010 12:55:08 PM
Overall Posts Rated:
587587
SuperRewards, kausi 15 ja BuzzerBeta:

Koska seuraavilla uutuuksilla voi olla vaikutusta joukkueiden kausien vaihteen suunnitelmiin (ja koska edessä on joululoma), julkistamme nyt poikkeukselliseen aikaan muutamia uudistuksia.

Ensinnäkin, olemme aina pyrkineet tekemään BuzzerBeaterista mahdollisimman helposti lähestyttävän kaikille käyttäjillemme. Olemme jo koittaneet kaverikutsuja ja tänään lisäämme vielä valikoimaan SuperRewards-järjestelmän. Tässä järjestelmässä voit suorittaa erilaisten mainostajien tarjouksia (monet niistä ovat ilmaisia) ja ansaita siten Supporter-pisteitä. Kun olet kerännyt riittävästi Supporter-pisteitä, voit saada Supporterin ilmaiseksi!

Haluamme onnitella Ragansia ja hänen joukkuettaan BK TUKUMS:ia voitosta BuzzerBeaterin Parhaissa. Finaalissa kaatui Gonza8:n C.S Larrañaga värikkäiden ja paljon keskustelua herättäneiden vaiheiden jälkeen! Onnittelut myös käyttäjälle გიორგი, joka nappasi itselleen ilmaisen Supporterin BBP-veikkauksen voittajana. Myös toiseksi sijoittunut Belendor (6 kuukautta) ja kolmanneksi sijoittunut Ziad Mbouh (3 kuukautta) palkitaan Supporter-palkinnoin. Onneksi olkoon! Tämä tulee olemaan viimeinen BBP-turnaus tutussa järjestelmässä, sillä siirrymme uuteen ja toivottavasti entistä kilpailullisempaan kilpailuun 10 kauden ja 7 eri maasta tulleen 7 mestarin jälkeen.
Alkaen kaudesta 15, BuzzerBeaterin Parhaissa tullaan pelaamaan ryhmävaihe ja pudotuspelit! Jokainen osallistujajoukkue pelaa 4 koti- ja 4 vierasottelua arvottuja vastustajia vastaan. Ryhmävaiheen jälkeen 32 parasta joukkuetta jatkavat puolueettomilla kentillä pelattavaan pudotuspelivaiheeseen, jossa päästään jatkoon aina yhdellä voitolla. Vain pelaajat, jotka liittyvät joukkueisiin ennen 32 joukkueen vaihetta, saavat osallistua BBP:n pudotuspeleihin.

Seuraavana julkistuslistalla on pelaajien työehtosopimus kaudella 15. Pelaajat tulevat saamaan aiempaa suuremman osuuden TV-sopimuksista (mikä tarkoittaa, että joukkueiden kuittaaman viikottaisen TV-sopimuksen suuruus pienenee). Vastavuoroisesti pelaajat ovat suostuneet muutokseen, jonka mukaisesti heille maksetaan palkkaa ainoastaan niinä viikkoina, joina heidän joukkueensa pelaavat vähintään yhden kilpaottelun. Lohkossaan 5. tai 8. sijalle sijoittuvat joukkueet eivät siten enää maksa palkkoja pudotuspelien aikana, eivätkä pudotuspeleissä ensimmäisellä viikolla karsiutuvat joukkueet maksa palkkoja toisella pudotuspeliviikolla. Pudotuskarsintaan osallistuvat joukkueet maksavat toisella pudotuspeliviikolla palkkoja ainoastaan siinä tapauksessa, että karsinnan ratkaisuottelu pelataan toisella viikolla.

Lopuksi, esittelemme uuden kehitysidean: BuzzerBeta. Tämä on järjestelmä, jossa kokeillaan uusia ominaisuuksia, jotka saattavat osoittautua hyviksi (tai sitten eivät). Yhteisöllä on mahdollisuus kertoa meille, pitäisikö nämä ominaisuudet pitää osana pelinä. Ensimmäisenä kokeiltavana on Pelaajaroolit, jonka tarkoituksena on osoittaa pelaajan toteutunut rooli joukkueessa (ei siis pelaajan ideaalirooli tai mikä se olisi ehkä ollut ilman loukkantumisia) kuluneen kauden sarjaotteluissa. Ominaisuudessa on oletettavasti parannettavaa, ja teidän roolinanne onkin kertoa meille haluatteko nähdä enemmän vastaavia ominaisuuksia. BuzzerBeta-ominaisuuksia voidaan koska tahansa lisätä, poistaa, korvata tai muokata.

Onnea pudotuspeleihin!