Ψηλοάσχετο με το θέμα, αλλά μπορεί να βοηθήσει κόσμο. Πριν 2 μέρες πάω να μπω στο παιχνίδι, και δεν με βάζει...Πάω να μπω σε ένα άλλο φόρουμ που μπαίνω, αδύνατον. MSN επίσης. (δοκίμασα ενδιάμεσα 4 browsers IE7/firefox/chrome/safari).Δεν μπορούσα καν να διαβάσω τα μέηλ μου από hotmail, με κανένα τρόπο. Ήταν βράδυ, λέω φταίει το ίντερνετ μου, και πάω για ύπνο. Την επομένη δοκίμασα από το λαπτοπ μου και όλα δούλευαν. Φρίκαρα. Τι φταίει; η 1η σκέψη repair, αλλά το CD μου χαλασμένο. Πρέπει να το φτιάξω λέω, που να φέρω τον υπολογιστή μου ξανά στο ίδιο σημείο;
Ξεκινώ με τα πιο λογικά, βγάζω όλα τα προγράμματα προστασίας, (antivirus, firewall, antispyrware), Τίποτα. Ποστάρω σε κάποια ανάλογα φόρουμ και περιμένω απάντηση, χωρίς να κάνω κάποιο φόρματ. Μεγάλο το κόστος. Μετά σκέφτομαι, μήπως φταίει κάποιο add on; και ρίχνω μια ματιά στο event viewer των win. Βρήκα κάποιο warning για κάτι που χρησιμοποιούσα για να δίνω λεφτά σε 1 παιχνίδι που έπαιζα παλιά. Το βγάλα και ως δια μαγείας λύθηκαν όλα μου τα προβλήματα.
Γιατί αυτό το ποστ; Είπα να δώσω τον τρόπο σκέψης ενός μηχανικού πληροφορικής, και 1 μέθοδο επίλυσης προβλημάτων που μπορεί να προκύψει σε όλους μας...Ελπίζω κάποιους να τους βοήθησα λιγάκι...