BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169185.3 in reply to 169185.2
Date: 1/12/2011 3:57:31 PM
Overall Posts Rated:
4343
Dobry vecer!

Pre tych, ktori ma nepoznaju, volam sa CubONE som jeden z Personalu BB pre Slovensko. Na BB posobim 10 sezon, zacinal som v III.lige, ale postupne som sa prepracoval az do Extraligy, kde som po roku vypadol do ligy II.1, mojho domova az doteraz.

9 sezon som sa venoval treningu inside hracov, I.Kajaty sa dostal do reprezentacie, L.Tvarusko je v sirsom kadri. Poslednu sezonu som sa prave kvoli Tvaruskovi venoval outside treningu, v ktorom pokracujem aj dalej, kvoli novej akvizicii - reprezentacnom guardovi Jarabkovi.

Co sa tyka spolupracovnikov, diskutoval som uz s Eazy-Em, s ktorym sa pozname od detstva, byvame nedaleko a stretavame sa prakticky kazdy den. V pripade zvolenia by bol mojim asistentom, rozdelenie prace by bolo asi v pomere 8:2-7:3. Samozrejme nepohrdol by som spolupracou s inymi skusenejsimi hracmi, posobiacimi na Slovensku a Cesku.
Mojou nevyhodou moze byt, ze momentalne nemam pristup do databazy SVK hracov, preto len velmi okrajovo viem, na akej urovni asi su - to sa tyka hlavne outside hracov, v inside hracoch som mal vdaka Kajatemu trochu obraz.

V sukromnom zivote mam 16 rokov, studujem na osemrocnom matematickom gymnaziu Grosslingova v Bratislave (zname ako GAMCA), ovladam anglicky, slovensky, cesky, polsky jazyk plus zakladne pojmy z nemeckeho. Mojimi zalubami su sporty, knihy a podobne veci primerane veku. Na BB mam casu dost, je to v podstate jedina vec, co momentalne robim na PC (okrem skolskych veci)

Otazky mi mozete klast, neviem, ci budem odpovedat ihned, ale zajtra rano budu vsetky odpovede urcite.

Feel free to ask me!