BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Επεξήγηση Αγώνα

Επεξήγηση Αγώνα

Set priority
Show messages by
This Post:
00
183578.3 in reply to 183578.2
Date: 5/1/2011 2:57:32 PM
Overall Posts Rated:
1010
Fair enough. Aν και εχει πασα 8 και χειρισμο 11 νομιζω οτι δεν είναι αρκετα καλό και μιας και βρίσκεται υπο προπόνηση δεν μπορώ να πώ κάτι παρα μόνο οτι δεν το ήξερα και οτι δεν βγάζει λογική.
Αλλα για τα υπόλοιπα?

This Post:
00
183578.4 in reply to 183578.3
Date: 5/1/2011 3:15:03 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Ας πω και εγω την γνωμη μου

aios Poulopoulos και Arva έχουν την χαμηλότερη αγωνιστική κατάσταση στην ομάδα : φυσιολογικός
Παρ'ολ'αυτά έβαλαν περισσότερους πόντους απο τους βασικούς παίχτες, όντας αναπληρωματικοί.

Τιποτα το παρξενο σε αυτο! Τι αντιπαλο ειχε ο καθενας στο παιχνιδι καθε χρονικη στιγμη;
Οι αναπληρωματικοι σου αντιμετωπισαν παραπανω χρονο τους βασικους του ή τους αναπληρωματικούς που μπορει να ειναι χειροτεροι αμυντικοι;

Ακόμη και αν αντιμετώπισαν τους βασικους του μήπως ήταν κουρασμένοι (χαμηλή Stamina);

Και έχω παρατηρήσει οτι ο PG αν και παίζω Τρέχα και σούταρε εδώ και 2 σαιζόν, πέρνει παραπάνω προσπάθειες απο τις προηγούμενες σαιζόν και σε αυτό το παιχνίδι συγκεκριμένα πήρε παραπάνω προσπάθειες σχεδόν απο κάθε αλλο παίχτη. Και δεν μιλάω για το σύνολο του παιχνιδιού μιας και αυτός έπαιξε 41 λεπτά αλλα για το πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι περίεργο? Δεν θα έπρεπε να παίρνει τόσες προσπάθειες και θα έπρεπε να δίνει πιο πολλές ασσίστ ενω αυτοί που έδωσαν τις περισσότερες ασσίστ ήταν οι ψιλοί μου. Δεν γινόταν αυτό την προηγούμενη σαιζόν και είχα τους ίδιους ακριβώς παίχτες με την διαφορά οτι ο PG ανέβηκε 2000 σε μισθό, ο SG 6000 και οι υπόλοιποι μείναν πάνω κάτω στα ίδια.
Έχει αλλάξει κάτι στην μηχανή του παιχνιδιού???

Δεν υπαρχουν ενδειξεις οτι εχει αλλαξει κατι στην μηχανη!
Προσεξε ομως οτι η εξωτερικη σου επιθεση ηταν πολυ πιο δυνατη απο την αντιστοιχη του αμυνα!
Αρα μήπως σωστα πηρε τις προσπαθειες ο κοντός;
Ειχες και επιλογη run & gun!
Δεν ειχες τετοια υπεροχη και στους ψηλούς οποτε αυτοι σωστα 'εσπαγαν' την μπαλα εξω!

Επίσης ενώ ο Bozerk νικάει κατα κράτος τον Poulopoulo σε όλα τα στατιστικά, ο ίδιος έβαλε μόλις 11 πόντους και ο προπονητής τον έβαλε να παίξει λιγότερο μήν έχοντας πρόβλημα με τα φάουλ.

Αυτό είναι κάτι το συνηθες στο παιχνιδι οταν κερδιζουμε με μεγαλη διαφορα(να ξεχναει ο coach) τον αναπληρωματικο μεσα!
Μια λυση θα ηταν να επιλεγεις στην τακτικη σε τετοια παιχνιδια την εντολη (αυστηρη τηρηση του βαθους παγκου)

Ελπιζω να βοηθησα

Last edited by GM-sarithin at 5/1/2011 3:16:53 PM

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
183578.5 in reply to 183578.4
Date: 5/1/2011 3:20:07 PM
Overall Posts Rated:
1010
Χμμ ευχαριστώ βοηθησες αρκετα :)
Ειδικά στο πρώτο. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι και ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό.

Για το δεύτερo: Οτι έσπαγαν την μπάλα έξω το καταλαβαίνω και πιστευω οτι δένει απόλυτα και με το πρώτο κι όλας.

Για το τελευταίο όμως παντα βάζω Αυστηρή επιλογή απο τη λίστα βάθους εκτός αν είναι φιλικό, κύπελλο ή αδύνατος αντίπαλος :/