BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
191450.3 in reply to 191450.2
Date: 7/26/2011 7:32:57 PM
Overall Posts Rated:
284284
Zdravim celu BB komunitu!
Po sezone hibernacie a dlhsom zvazovani pre a proti som sa opat rozhodol kandidovat vo volbach, tento raz vsak na post manazera seniorskej NT. Predstavovat sa dufam nemusim (nie zeby ste ma mali vsetci poznat, ale nerad pisem o sebe:P), ale keby predsa, tak v sezonach 12-15 som viedol nasu mladeznicku repre do 21 rokov (1067), ktoru sa nam s vybornym realizacnym timom podarilo vytiahnut na 11. priecku v U21 rebricku... Chybala mi tu vsak moznost dlhodobej vizie a strategie, preto by som to po sezone pauzy rad vyskusal s NT a pokusil sa minimalne napodobnit ucinkovnie v U21ke.
Kedze nejakych par sezon potrva, kym sa hrac do NT dostane a naroky sa neustale zvysuju, preto som sa od minulej sezony zacat venovat skautovaniu 18 a 19 rocnych hracov s realnymi sancami na NT, ktori nam dufam o par sezon prinesu zelane ovocie. Kedze NT je beh na dlhe trate, rad by som vo funkcii zotrval viac sezon, pretoze zo dna na den sa nedaju cakat zazraky. Samozrejme vsetko bude zalezat od toho ako sa moj osobny a pracovny zivot vyvinie, ale namam zaujem si to len "vyskusat" na 2 sezony.
Priznam sa, ze v realizacnom time este nemam v pripade zvolenia uplne jasno, ale personalne nie je NT take narocne ako U21. Pomoc mam zatial prislubenu od mojho BB dvojcata Mateja_B a mozno aj od drzitelky pohara Vierus. Samozrejme by som sa nebranil ziadnej zmysluplnej pomoci z domova ale aj zahranicia.
Urcite som nieco opomenul, takze Vase otazky rad zodpoviem vo vlakne na to urcenom (191451.1).