לכל המועמדים שלום ובהצלחה.
נכון לעכשיו יש לנו בין המתמודדים את מור מליגת העל, גבי מנהל הרדווילס מהליגה השנייה, עוד מתמודד מהליגה השלישית ושניים מהליגה הרביעית.
אני אתחיל בשאלה כללית: האם לדעתכם משתמש שרק אך עכשיו פתח קבוצה בבאזר, ראוי שירוץ בעונתו הראשונה למשרת מאמן הנבחרת (יש כרגע אחד כזה במירוץ מיכה שאני אשמח שיגיב לשאלה זאת.)
שאלה שנייה: ידוע וברור הוא שהנבחרת הצעירה היא שלד הבנייה של הנבחרת הבוגרת בעתיד:
כיצד אתם מתכננים לפתח ולאתר פוטנציאלים חדשים לנבחרת הצעירה, כאשר בעתיד חלקם גם יגיע לנבחרת הבוגרת.
ועוד משהו אישי... את מור אני למעשה פגשתי לראשונה בעונה 7 בליגה 3.11, נכון לרגע זה אני חייב לומר שהוא נראה המנוסה והמתאים ביותר למשרת מנהל הנבחרת ואין ספק שבהשוואה לקבוצה שלי שהיא תכלס יותר זמן בבאזר (מעונה3) ההתקדמות שלו מאוד יפה עם לא מעט קבלות..
לשאר המתמודדים ובעיקר לגבי, מה יש לכם מבחינת מוטו, או חשיבת המשחק לדעתכם שאתם חושבים שאתם יכולים לנהל את הנבחרת הצעירה? ובמידה ותבחרו האם יש לכם סקאוטרים לאיתור כשרונות, מעקב אחרי היריבות וכ"ו.
אני מדגיש שוב שזו שאלה בעיקר למתמודדים האחרים ולא למור, למרות שבהחלט אשמח אם גם מור יגיב כאן.
תודה.