BuzzerBeater Forums

BB Latvija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199978.3 in reply to 199978.1
Date: 11/4/2011 2:53:55 PM
BK Zante/Sante
III.6
Overall Posts Rated:
5151
Sveiki! Visi BB lietotāji!

Mani sauc Andis , man ir 22 gadi, dzīvoju Zantes pag.
Buzzerbeater.com spēlēju kopš 4 sezonas beigām šajā laikā esmu ieguvis 2 zeltus 1 sudrabu. 18. sezonā spēlēšu III. Līgā mērķis atgriezties uz II.

Uzdevumi un mērķi:

Papētot Buzzerbeater Latvija U-21 darbību LA-latvian vadībās secināju, ka U-21 ir uz īstās takas, bet kā vienmēr mainoties trenerim ir katram savs mērķis un uzdevums un taktiskā izpratne un pielietošana.

Man uzdevums būs noturēt U-21 izlasi tādā līmenī kāda viņa ir un protams, spēlētāju nomaiņa jauno iesaukšana izlasē pret 22 gadu sasniegušiem. Bet pie uzdevuma vēl uzskatu, ka man kā u-21 jaunievēlētajam trenerim būtu jastrādā labāk nekā iepriekšējam tapēc uzskatu, ka man priekšrocība būs taktikas izpratne un atbilstošu spēlētāju izsaukšana uz spēlēm.

Uzdevumā vēl tiks iekļauts diskusiju un rakstu aktivitāte Latvijas BB u-21 lapā.

Protams, arī liels uzdevums komandas sasniegumā arī būs skautiem, kas tos melnos darbus darīs, meklēs atbilstošus spēlētājus kādus varēs dabūt un būs pieejami.

Mērķis, būs protams, iekļūt play off un arī pacīnīties par 8! Lai mērķi piepildītus ir smagi jastrādā!!!

Pie mērķa vēl sastādu atmodināt , iedot intrigu, visi, kas spēlē BB Latvijā, ne tikai, ka viņi iegūst titulu vai zaudē, lai viņi mērķis būtu audzēt, trenēt Latvijas drafta spēlētājus priekš BB NT Latvija un U-21 sastāvā. Darīsim visi kopā to un kļūsim lepni!

Ar cieņu andi000!

Last edited by Ricky Rubio at 11/4/2011 3:46:28 PM

Message deleted