akurat na Francję nikogo nie było w sprawnej formie z bezpośredniego zaplecza... a Rakus miał w zasadzie silną formę (więc róznica pomiędzy nim a Anisem/Redą była 0,2-0,4 poziomu)
na mecz z Chile dowołałem Redę w sprawnej formie, ale jak widać jego wkład w mecz nie był za duży, a Reda to jest najlepsza alternatywa dla tej żelaznej 5 PF/C w kadrze...
Ja do nazwisk się nie przywiązuję, ale niestety różnica, między 5 podkoszowych w kadrze, a poza kadrą jest dość spora, poza mamy albo takich bez kadrowego dołu, albo bez kadrowej góry.
Z Francją i Chile moim zdaniem przegraliśmy przez kontuzję, w zasadzie w obu tych meczach kończyliśmy grając na 3 podkoszowych... Poza kadrą w zasadzie teraz nie ma alternatyw, jeśli wszyscy byliby w sprawnej formie to skład byłby w 90% taki sam, jak wczoraj, po prostu trochę forma Nam z Chile nie siadła, a u Chile akurat kluczowi gracze byli sprawni ...
Jak masz jakieś pytania jeszcze to pytaj śmiało :) moim zdaniem podjąłem optymalne decyzje, ale to okaże się na koniec sezonu :)