שלום לכולם,
שמי ניסן, אני המנג'ר של קבוצת אליצור דוב נמלים מליגת העל.
קודם כל אני רוצה לפרגן לארבל שהוא בעיניי מועמד טוב לנבחרת לדעתי ואני שמח לראות שהוא מתמודד מולי
השם משתמש שלי להצבעה למי שבעדי הוא
dov bear
קצת רקע על הקבוצה שלי
:סיכום תוצאות קבוצה
התחלתי בליגה 3 ובעונה וחצי :גמר בעונה הראשונה ואליפות ועלייה בעונה השנייה
בליגה 2 הייתי לסירוגין סה"כ חמש עונות - בכולן הגעתי לגמר ובשלוש גם לקחתי אליפות ועליתי לליגת העל
בכל שאר הזמן הייתי בליגת העל -
בשמונה עונות בליגת העל פעמיים חצי גמר,פעמיים רבע גמר,פעמיים מקום חמישי, פעמיים ירידה ממקום שביעי.
בגביע: פעם אחת בגמר,שלוש פעמים בחצי גמר,שלוש פעמים ברבע הגמר,שלוש פעמים ב32 האחרונות
בנבחרת הבוגרת מעולם לא אימנתי ולכן אני מעוניין לנסות להבחר, אבל אימנתי את הנבחרת הצעירה בעבר הרחוק והצעדתי אותה להישגי השיא שלה עונה אחרי עונה שלא שוחזרו עד היום עם עלייה ראשונה אי פעם לאליפות העולם אי פעם, דירוג במקום הראשון בעולם תקופה ארוכה והדובדבן שבקצפת -הגביעים שבארון : סגנית אלופת העולם ואלופת אירופה ואחוזי הצלחה קרובים למושלמים.
חוץ מההצלחה וגביעים עם הנבחרת השגנו עוד כמה דברים שאני רוצה להביא חלק מהם גם לבוגרת -
הצלחנו לייצר עניין גדול בנבחרת- כל שבוע היה סקאוטינג מפורט,עדכונים מהנבחרת שלנו ומהיריבים,סיכומי משחקים ודיונים למעשה הכי פעילים שהיו בבאזר ישראל אי פעם והרבה אנשים שמעולם לא התעניינו התחילו לתמוך בנבחרת.
קידמנו שחקנים באימונים לבוגרת עפ"י הצרכים בתפקידים שחסרו בה ושעד אז לא נבנו בישראל שחקנים כאלו .
בנינו צוות מצוין של סקאוטים
יצרנו תוכניות אימונים בעברית ובאנגלית שמשמשות את מאמני הנבחרות
מה המטרה שלי לנבחרת הבוגרת?
אני תמיד אמרתי בניגוד לציפיות וגם הפעם - המטרה צריכה להיות לנסות לזכות בכל התארים האפשריים ולהתקדם לשלבים המכריעים בכל עונה. הכי קל זה להנמיך ציפיות- אבל לדעתי אין סיבה בעולם שלא נוכל לעשות את זה ואני הכי נהנה להגיע למקומות שלא מצפים -גם עם הקבוצה שלי וגם עם הנבחרת
אני בטוח שאוכל להביא הישגים גם לנבחרת הבוגרת יחד לאחד שוב את הקהילה סביבה ליצור עניין כמו שהיה בעבר ולבנות סגל של שחקנים מדהימים שיישארו איתנו לשנים הבאות.
המטרה בקצרה היא לגרום נחת והנאה לאוהדים של הנבחרת
בהצלחה לכל המתמודדים האחרים
ותודה מראש לכל מי שמצביע לי
השם משתמש שלי להצבעה למי שרוצה הוא
dov bear
Last edited by LA-dov bear at 2/7/2012 3:25:55 PM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...