BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT Kandidatų kalbos

NT Kandidatų kalbos (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Vycccka
This Post:
00
208877.3 in reply to 208877.1
Date: 2/7/2012 10:54:44 AM
BC Laisve
IV.17
Overall Posts Rated:
44
Sveiki, Buzzerbeateri losiu nuo 6 sezono patirties tikrai turiu. Esu labai aktyvus. Nezinau ar isrinks mane ,bet pabandyti nedraudziama.

Last edited by Vycccka at 2/8/2012 12:51:01 AM

This Post:
1010
208877.4 in reply to 208877.3
Date: 2/7/2012 11:43:10 AM
Overall Posts Rated:
561561
Sveiki,
Nerasysiu ilgu kalbu, nes jos neturi prasmes, dazniausia laimi isvis ju neparase...Parasau ja tik naujokam zaidimo, kad zinotu, kas as toks esu. Taigi, esu PauliusV(Karandasas). Pasikeites i Karandasa buvau tik tam, kad sulaukt siek tiek maziau demesio ir mano priesu ataku pries mane. Kadangi man pravardes niekad nelipo, tai ir sitas nikas neatrodo man prilipes, todel grizau prie pacio pirmojo PauliusV.
Zaidima zaidziu nuo 3 sezono. Mano istorija dauguma zino. 1) ekipa candraguptra(LBBL). 2) ekipa zaratustra (II.4) 3) BC River (II.2)
Jei kazkam bus klausimu kodel pirmos ekipos banintos ar botintos nzn kaip teisingiau parasyti, tai klauskit issamiau i pm. o viesai forume tik trumpai pasisakyt galiu. 1) ekipa iki siol,manau, juodziausias valdzios poelgis apsizioplinusi ir todel save raportinusi zmogu nubausti uz ta pati 2 kartus.(placiau komentuoti negaliu del BB taisykliu) 2) Pats meciau zaidima, nes man tai trukde rasyti bakalaurini ir taip pabaigti universiteta. 3) Kylu aukstyn ir aukstyn :) Tikslas buvo sugrizti i BB elita :) Pasiekes II lyga, manau, tai kaip ir padariau. Lieka dabar tik islaikyti zaidimo kokybe ir megautis zaidimu
I Nt trenerius esu kandidataves kazkada pirmuose savo sezonuose, likau antras pamenu. Kodel daugiau nekandidatavau? Visad maciau kitu geru kandidatu, kurie atrode, tikrai entuziazmu ines nauju veju, deja, nevisi buvo tokie, kokiu tikejausi. O tai pat as turiu griezta nusiteikima, kad rinktiniu treneriai vienareiksmiskai turetu buti tik is LBBL ir II lygu, todel kol nepasiekiau su savo ekipa jos, tol nekandidatavau. Paaiskinsiu kodel taip manau. Lygis bent is dalies prilygsta panasiam i rinktiniu, zaidejai bent vienas kitas ekipose panasus. Taktiku ivairesnis galejimas isbandyti turint gera sudeti aukstoje lygoje, todel ir zinios zmogaus didesnes. Niekad nevertinau kandidatu is V,IV,III lygu ir nevertinsiu. Kol nepakilot bent iki II, tai net nekandidatuokit. Sakysit nesusije tai ? Lb susije, jei sugebi su savo klubu ji valdydamas pakilti i auksta lygi, tada bent jau ir Nt rinktine nenuvarysi i dugna. Ir tik naujoviu pritaikysi is savo patirties, o sededamas lygose kur nera su kuo konkuruoti zmogus bunka ir taktiku panaudojimas mazeja ir t.t. Zodziu klubiniuose lygiuose, manau, esu pakankamai pasiekes, kad kandidatuoti i toki posta.
Toliau paklausyt ka padarysiu ko kiti nepadare ir ka pasieksiu ? Atsakymas paprastas, as ne populistas, tad nieko nezadu rezultatu srytyje, vistiek kas ka zada nieko neivykdo. As pazadesiu abstraktesni dalyka, kad as stengsiuos is visu jegu, kad musu rinktine neprarastu savo poziciju ir jei tik imanoma sokteltu auksciau nei yra dabar.
Pasakysit neturiu patirties su rinktinem ? Deja, turiu ir cia. Buves Nt rinktiniu stabuose n kartu. O paskutini karta ir U21. Atlikinejau daug juodo darbo, tad man visa tai nera naujiena. O bet taciau kadangi as lb save visada ir visur kritiskai vertinu ir realistiskai ziuriu i viska, kad nebutu man kazkokiu staigmenu ar naujienu, tai mano padejejas bus Mindziuz(Yomayo). Daugkartinis Nt treneris. Nezinau ar ji vadinti stabo nariu ar ne. Tebunie antrasis treneris kaip buna rinktinese realiose :)) Tiesiog esme tokia, kad as kaip minejau esu kritiskas savo atzvilgiu ir man reikia, kad kazkas tiesiogiai man perdavynetu savo patirti butent sioje srytyje ir visokius dalykelius ir gudrybes. Mindzius pazadejo man parama rinkimuose ir pasiule net eiti, todel ir as cia. Tai zmogus, kuris seke jaunaja kartu kuri keis senesnius, esamus NT narius ir t.t. Todel jo informacija turima ir patirtis vadovaujant bus man neikainojama. Ir zinoma pasitarti del taktiku visada,manau, yra gerai, nes dvi galvos geriau nei 1. Tiesa daugiau galvu, jau bardakas.
Balsuokit uz mane ir turesit aktyvu NT rinktines treneri, kuris tikiuosi sugebes sudominti jus rinktines varzybomis, nes be susidomejimo, manau, visi pasiekimai yra niekiniai, nes jie tik tada svarbus, jei jie kam nors isvis svarbus :)
P.S. paskaitykite pirma mano sakini :))) pats susijuokiau

Last edited by Paulius V at 2/7/2012 11:47:30 AM

From: santasi

This Post:
33
208877.5 in reply to 208877.3
Date: 2/7/2012 11:47:38 AM
Overall Posts Rated:
1111
Sveiki,

As esu Vilius, man 17 metu. Zaidziu buzzerbeater nuo 11 sezono. Visus tuos metus skaiciau postus, klausinejau ivariu, kvailu ir kartais neblogu klausimu, is labiau patyrusiu "manageriu" ir rinkau patirti. Manau , kad dabar naudodamas buvusiu treneriu pagalba ir savo turima informacijas galiu pabandyti kandidatuoti i NT trenerio posta.

Apie mane: gimiau Klaipedoje, dabar mokausi Anglijoje, nors ir esu ganetinai uzimtas , bet buzzeriui skiriu daug laiko ir ,manau, nepagaileciau laiko vadovaujant rinktinei. Esu is prigimties daugiau klausytojas ir nagrinetojas , nei spontaniskas , sneketojas. Megstu krepsini, nors ir mano sporto saka, kuria sportuoju nera krepsinis , bet butu verta pamineti , kad sportuoju nuo 5m ir iki dabar tebesportuoju ta pacia saka ir , manau, kad tai parodo , kad nesu tas , kuris meta pradeta darba.

Kodel turetumete balsuoti uz mane?
Visu pirma , nors ir nesu I ar II lygoje, III lyga parodo , kad jau buzzerbeateryje si ta nusimanau, zinant , kad pradejau vos 14 metu , tai progresas nera prastas. Taip pat esu tas , kuris isklausys kiekvieno patarimo , nebijau rizikuoti , priimt isprendimus. Manau , kad musu rinktine yra tikrai stipri ( bent vertinant pagal algas ir status , kuriuos esu girdejes ar mates. Viska pilnai ivertinus , manau, galime siekti tikslu ir galbut net prasimusti iki elito.

Lietuvos NT kandidatas, santasi.

P.S jeigu turite kokiu papildomu klausymu - klauskite.

Last edited by santasi at 2/7/2012 11:49:48 AM

This Post:
00
208877.6 in reply to 208877.1
Date: 2/7/2012 1:11:19 PM
Overall Posts Rated:
6161
Sveiki!

Manau, kad dabartine mano komanda nelabai suzavejo, taciau BB patirties tikrai turiu, su buvusia savo komanda Rusijos Vakaras zaidziau jau nuo 12-o sezono. Puslapi esu isnarses skersai isilgai, puikiai zinau visas taktikas bei zaidimo planus, prisijungineju kasdien ir gana daug kartu. Manau, galeciau tapti geru treneriu ir isvesti Lietuvos rinktine i BB aukstumas.

Labai aciu uz Jusu balsus!

Isrinktasis