Μολις διαβασα το νημα αυτο και νομιζω θα ειναι κατι πολυ καλο αρκει να υπαρχει ενας καλος αριθμος που θελει να ασχοληθει.Εγω παντως ειμαι θετικος και συμφωνω.Αν υπαρχει ενας καλος αριθμος χρηστων που συμμετεχει, η Εθνικη εχει πολλες περισσοτερες επιλογες και οχι ολες να διαφερουν πολυ η μια με την αλλη.Τι εννοω;
Εχεις κοντα στους 50 pg με την συγκεκριμενη προπονηση.Ο καθενας διαφορετικος φυσικα.Καποιοι καλυτεροι σε εσωτερικο συστημα καποιοι σε εξωτερικο.Οταν χτυπαμε εξωτερικα θα εχουμε επιλογες αυτων που εχουν φτιαχτει γι αυτο και οταν εχουμε εσωτερικο συστημα του αλλους.Ετσι, θα παιζουν αρκετοι για να μην πω ολοι και δεν θα υπαρχουν και τοσα παραπονα που ειδα τις τελευταιες μερες ειδικα στην Εθνικη νεων.
Αν αυτο που ειπα ειναι εντελως ακυρο, τοτε αλλαζει το πραγμα.Το ζητουμενο ομως ειναι οτι ο χρηστης πρεπει να αποφασισει τι θελει να παιζει στην ομαδα του(συστημα) γιατι αλλιως θα του ειναι αχρηστος ο παιχτης.Θα ηθελα να δω τι προτεινετε για ψηλους αν και φανταζομαι κατι σιγουρα με καλη πασα αλλα και στα τριαρια, που πιστευω ειναι οι πιο καταλληλοι παιχτες για εσωτερικα και εξωτερικα συστηματα.
Εχω μια ερωτηση ομως.Για εθνικη ενα τριαρι πρεπει να εχει απαραιτητα τα σκιλλς του μεγαλα για να αντιμετωπισει τους αντιπαλους που μπορει να ειναι θηρια;Δηλαδη ενας παιχτης καπως ετσι μπορει να παιξει εθνικη;
14 11
17 12
12 13
10 17
9 7
Ο μισθος ειναι κοντα στα 100κ δεν τα φτανει ομως ουτε τα ξεπερναει...εχει πολυ καλες αμυνες αλλα στην επιθεση δεν ειναι τοσο καλος αλλα ουτε και χαλια.Ισως να μπορουσα να του βαλω λιγο παραπανω στο ντραιβ.