, ama mnogu dobro pamtam deka Hip Hop, koga go kupi bese vo prva liga, i za nekolku dena go prodade, se plakase deka ne mozel da go drzi poradi pregolemata plata.
Како прво, лошо се сеќаваш :D Џинот го купив само ради Гемиџии Велес бидејќи ми се погоди у втора лига у Купот...
http://www.buzzerbeater.com/match/29039294/boxscore.aspx еве го натпреварот. Го купив пред овој меч, и одма го ставив на ТЛ бидејќи бев свесен дека ако му платам на тоа чудовиште плата ќе отидам у многуу голем минус. Па така, играта го немаше (тоа време) тоа правило што го има денес за да неможеш да го ставаш одма на ТЛ и затоа само што го купив одма го ставив на ТЛ и кај мене беше 3 или 4 дена :D :) Тоа е тоа. За тоа ми беше пресметано све до најмал процент, кога го зимам, со каква форма го зимам (мислам дека беше во 8 или 9 форма тогаш), одма го ставаш и до недела се продава и си го ладиш :)
Како второ, бев втора лига и тогаш немав ништо само ОГРОМНА желба да го победам Бобанот во Купот, и бев многу борбен и ми се идеше да го изненадам гадно и мислев дека ќе го изненадам ама ништо од бизнисот...
И пред се, кажа Бобан, играчите се такви какви што ние посакуваме да бидат :) Е сеа дали ти сам ќе си го сјебеш играчот за да неможеш да го исплаќаш си е сосема трета работа :) Мора вакви работи да има..
Поздрав!