BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT kandidatų kalbos

NT kandidatų kalbos (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: RaXenel
This Post:
66
224213.3 in reply to 224213.2
Date: 8/22/2012 3:32:05 PM
Overall Posts Rated:
5050
Sveiki visi,

Nusprendžiau beieškant naujų iššūkių šiame menedžeryje užsiregistruoti šiuose rinkimuose, o šiaip tais manau, jog iš tų ilgų, nuobodžoų kalbų nėra naudos, tad nieko daugiau ir nerašysiu, kas ko norės, pasiklaus .

Pagarbiai,
MOD-RaXenel

This Post:
00
224213.4 in reply to 224213.1
Date: 8/24/2012 11:37:02 AM
Overall Posts Rated:
219219
Sveiki

Nors nesitikiu nugaleti siuose rinkimuose, bet vistiek dalyvauju. Nes blogiausiu atveju bentjau zinosiu kad viska padariau ir nereiks keiksnoti kitu del rinktines bedu. Mano poziuris turbut daugiausiai skirsis is kitu kandidatu. Bet rodau kitiems pavyzdi augindamas pagrinde vien tik savo trauktus zaidejus ir siekdamas igyvendinti komandos vizija, kad komanda zaistu bent 2 lygoje vien su lietuviais ir bent 3 mano trauktais zaidejais starte:D

Sekdamas dabartines diskusijas, jausdamas bendruomenes nepasitenkinima esamamomis rinktiniu padetimis, manau galiu padeti ikvepti siek tiek gyvybes, ypac lietuviskumo rinktinems, kurio taip truksta (taip, zaidejai lietuviai:D bet uztat savininkai uzsienieciai. As matau problemas, kurioms turiu ir numates drastisku budu spresti. Visu pirma mums reikia susidelioti prioritetus. Dabar gaunasi taip kad leidziam uzsieneciams mus santazuoti, taip kaip buvo su gerdovaiciu. Kai savininkas uzsienietis reikalavo rinkos neatitinkancios kainos uz ji arba sake nebetreniruosias. Mano manymu rinktine yra musu visu pasididziavimas ir joje turi zaisti musu isauginti ir musu turimi zaidejai. isskirtiniais atvejais ir uzsienyje rungtyniaujantys, bet tik pas gerus savininkus kurie tikrai palaiko formas. Zinoma tokiu istoriju nebutu jei neleistumem talentams jau bunant 18 metu nuteketi is lietuvos. Nepriimant uzsienieciu zaideju i rinktine butu didele paskata lietuviams treniruoti juos, nes sansai automatiskai padideja patekti i rinktine, taip pat jei lietuviu pirkejai tikrai zinotu kad net ir su gerais skilais jis neprasimus i rinktine nepirktu jo, kaina kristu ir lietuvis ji paimtu uz mazesne, ne taip ispusta kaina. Taip, pergalems tai atsilieps, bet mes nesame tie kurie nuolat pretenduoja i pirmas vietas, nors ir nesame paskutiniai. bet neturedami infrastrukturos mes tik ir toliau penesime uzsieniecius manegerius padidejusiais prekiu pardavimais. Tad reikia apsispresti kas mes norim buti, uzsienieciu ferma ar isdidus.

Jei nenorit but runkeliais fermoje balsuokit uz mane!

Last edited by Gajus Julijus Cezaris at 8/24/2012 11:43:09 AM

This Post:
00
224213.5 in reply to 224213.4
Date: 8/26/2012 4:08:56 PM
Overall Posts Rated:
22
Sveiki,

nemėgstu nuobodžių kosminių kalbų koks aš geras ir kokius kalnus čia nuversiu. Nesiruočiu patekimo atveju pirkt visokių "monstrų" kurie ryja dideles algas bet aikštėje šūda mala su bruknėm. Beabejo rinktinėje būtų mano tikslas patekt i WC atranka, bet kaip ir sakiau nesiruočiu pezėt apie kalnus. Jus į mano komanda aišku pažiūrėja iškart mane nurašysit, bet buvau pradžioj apleidęs žaidima ir ateidavau tik tam kad pažaist,bei nieko nesiaiškinau.

Nepliurpsiu kaip boba, ir jau aišku su kalba pavėlavau, bet kaip sakau mažiau kalbų daugiau darbų ir net netapęs treneriu kokiu asistentu ar scoutu galėčiau padirbėt. Tai tiek :)