BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ibarix
This Post:
22
231106.3 in reply to 231106.2
Date: 11/27/2012 4:04:13 PM
Overall Posts Rated:
706706
Pozdrav.

Za početak zahvala prethodniku Rayu za odličan posao i puno uloženog truda tokom mandata.

Što se može pak od mene očekivati? Što se tiče igrača i treninga, smatram da nam trebaju nabrijani mladi igrači i to uglavnom u primarnim skillovima. Prijašnjih sezona se pokušavalo sa balansiranim igračima no uvijek smo zbog toga ostajali kratki. To će najviše ovisiti ponajprije o programu treniranja novog izbornika i samim vlasnicima mladih talenata. Što se tiče ekipe, moja zamisao je ekipa jaka na svim pozicijama i duga klupa. Zato su 2 sezone i više nego dovoljne da se trasira put za budućnost.

Što se tiče suradnje i komunikacije, nije mi strano sudjelovati na forumu, ali to ste se već i uvjerili. Budući da sve volim pretvoriti u brojeve, u buzzeru jako puno koristim odlični coach parrot pa će se neke stvari znati poprilično točno (koji rating očekivati, koji igrač doprinosi koliko na kojoj poziciji itd.). Prije svake utakmice ću probati složiti najavu, a nakon utakmice osvrt na forumu da se može slobodno raspravljati.

I za kraj, što se tiče Look i... taktike. Moja zamisao - u obrani bez egzibicija (m2m, ponekad 3-2 zona), u napadu sve moguće kombinacije. Mislim da bi svima bilo zanimljivije gledati ponekad kako naši zabijaju 10-15 trica na utakmici. Look inside da, ali ne samo i isključivo Look inside.

Ako smatrate da sam čovjek za posao, glasajte za mene.

"Glasajte za nas, glasajte za nas. Jer da smo mi na Vašem mjestu, i mi bi glasali za nas."
Čombe (Lud, zbunjen, normalan)

From: Jukic
This Post:
44
231106.4 in reply to 231106.3
Date: 11/27/2012 4:17:43 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
ok

evo da se i ja ukatko predstavim

bivsi u21 izbornik, jedan od skauta mlade repkice, ponosni vlasnik jednoga od igraca trenutne u21 repke, jos uvjek clan II lige (na moju sramotu), manager kluba zivine (since 2 sezona),....

necu puno mudrovati za razliku od prijasnjih godina ... ugl vec sam radio na ovomu mjestu, iskustvo posjedujem, slobodno vrijeme takodjer, vrlo komunikativan i prilagodljiv.

Sto se tice mladih igraca, odprilike sam vec upoznat sa vecinom tako da tu nema nekih velikih nepoznanica.
Mladu repku sam vec jednom doveo do osmine finala u iducem mandatu ako ga dobijem je cilj barem za 2 kruga poboljsati taj uspjeh.

Nadam se da sam vas uspio uvjeriti da sam najbolji izbor za ovaj posao, a ako nisam procitajte jos jednom.
U svakom slucaju neka najbolji pobjedi.

Message deleted
This Post:
99
231106.6 in reply to 231106.1
Date: 11/30/2012 3:51:11 PM
Overall Posts Rated:
2020
Bok , ja sam Atila a zovu me i Bič Božji. Kad pobjedim na ovim izborima prekinut ću svaku komunikaciju s prijašnjim izbornicima jer nisu dovoljno napredovali niti šta osvojili. Dakle 0. U mom slijedećem desetogodišnjem mandatu trenirat će se samo šut iznutra, vanj. obrana, unutr. obrana, forma i izdrž. I tako 10 sezona. Kome se ne sviđa neka ide s buzza. Taktika normalno pod koš, čovjek. Neću prihvaćat nikakve savjete niti me ne interesiraju. Za 10 godina bit ćemo u top 3 na svijetu. To obećavam.
Za Dom spremni !