Posto sam se kandidovao, red je eto i da napisem nesto, iako nisam mnogo dobar u pisanju govora, sto cete i videti. :)
Pa da pocnem. Sto se tice tima, kao sto vidite nisam nista veliko uradio sa njim, i nemam s cim da se pohvalim osim sa igracima koje sam trenirao, poput Mrdena, Jovanova, Pasica i nekih drugih koji nisu uspeli da dodju do reprezentacije, zbog "kolega" koji se za razliku od mene bore protiv nase zajednice, ali dobro, ne mozemo biti svi isti. Veoma dugo igram ovu igru, negde tamo od 11-12 sezone, vise se ni ne secam, i verujem da me vecina zna, tako da se necu nista posebno predstavljati i objasnjavati. Sve sto vas zanima mozete slobodno pitati, nista ne krijem. :)
Sto se tice reprezentacije, Milan je postigao ogroman uspeh za nasu BB zajednicu, ali ujedno je ostavio i veliki izazov buducem selektoru, bio to ja, ili neko drugi, nece mu biti lako (da ne kazem nemoguce) da ponovi isti ili veci uspeh. :)
Ja necu obecavati titule i trofeje, niti ista slicno, jer nisam vidovit, ali mogu da obecam da cu se truditi i svom snagom boriti da doguram sto dalje.
Sto se tice mladih generacija sto dolaze, odnosno principa rada sa njima, ostalo bi na istom, jer je ovaj sistem po meni veoma dobar, i ne treba ga menjati. Dugo sam deo njega i znam kako funkcionise. Kao sto vidite nista znacajno ne bih menjao, jer sto menjati nesto sto dobro funkcionise!? I skaute bi ostavio, sami bih verovatno uveo nekog novog, ambicioznog, jer nikad sveze krvi nije na odmet.
PS. Ne boj se kolega, nisam ja takav, samo fer i korektno do kraja. Pa nek pobedi bolji. :)
Last edited by Мирко at 11/29/2012 3:35:57 PM