-Benti támadást részesítem előnyben, hatákonyabb, könnyebb rá csapatot építeni.
-Scoutok segítségével
-Ezt nem tudom értelmezni. Nyílván megnézném, hogy milyen az ellenfelünk, és ennek függvényében állítanék taktikát.
-Jobb értékű 8-ast. Tapasztalatom szerint 8-9 forma között nincs akkora különbség, hogy megérje a gyengébbet játszatni (mondjuk nem mindegy mennyivel gyengébb), ő jöhet a padról.
-Természetesen számít, 8-9-es forma között ahogy fentebb írtam annyira nem variálnék (két hasonló játékos közül persze a 9-es kerülne be), de 7-es formában nem nagyon szeretnék kezdőbe tenni senkit sem, alatta meg pláne nem. Remélem ilyen nem lesz
Az említett játékos multi hiányában kinti támadáshoz lenne alkalmas. Váltott edzésekkel edzeném, amennyiben a tulajnak megfelel. 1 lépés után lehetne váltani másra. A potját nem tudom, de ez egy sima alapskilles játékos, nem hiszem, hogy kellene külön NT-re koncetrálni. Ki lehet edzeni U21-re, aztán ha olyan a potja lehet tovább edzeni NT-re.
Ilyen játékosnál a magasabb dobótávot gondolom fontosabbnak, mivel mint írtam kinti támadáshoz készülne. Hogy mit várok el? Védekezése kb 15-16, dobótáv kb 15, tempó kb 16, passzolás 10-11, labdavezetés technika kb 14/14.