BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Lietuva > Žydrūnas Ilgauskas
Back to the Sneak Peek
BB Lietuva
kas cia per nesamone kiekvieno...
3
Potencialas
2
V lyga
28
Zaidejo ugis
9
Rungtynes
2
UŽDARYTA
1
MEET`as BB-Lietuva Pokalbiai
273
Apklausa
69
Treniruočių ataskaitos
2
REGISTRACIJA Meet`ui
19
Taisykles
6
Prekybos pokyciai/Zaidimo ekon...
19
LT forumas
7
Draugiškas turnyras
4
Rėmėjo pirkimas
1
Pagalbinės programos
25
Žydrūnas Ilgauskas
28
Del tutorial 1 uzduoties
34
traumos
5
Klausimai
3
<
>
Favorite Folders
Žydrūnas Ilgauskas
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
ZyZla (6)
zhajbininkas (2)
gudlak (8)
Tyusas (5)
Shawnas (4)
Melagis (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
ZyZla
To:
Tyusas
This Post:
0
24053.3
in reply to
24053.2
Date: 4/12/2008 4:07:45 PM
Overall Posts Rated:
22
žėsim kaip te bus...
ZyZla - ZyZlūnas ZyZlavotas ~c(=
Mark Unread
Ignore User
From:
gudlak
To:
ZyZla
This Post:
0
24053.4
in reply to
24053.1
Date: 4/12/2008 8:05:45 PM
Overall Posts Rated:
0
Aš iš principo nesirašiau šitos peticijos. Nemanau kad jis dar pajėgus būti rinktinėje. Daugiau maišysis nei padės. Ir išvis, Ilgas po šitiek metų dezertyravimo nenusipelno kad prieš jį būtų keliaklupsčiaujama, nenusipelno vadintis lietuviu.
Mark Unread
Ignore User
From:
ZyZla
To:
gudlak
This Post:
0
24053.5
in reply to
24053.4
Date: 4/13/2008 6:14:08 AM
Overall Posts Rated:
22
ne jis dezertyravo, o jį Garastas išspyrė ir pažemino visų akivaizdoj, nes jis pasirinko NBA, o ne Žalgirį... Jo vietoj aš išvis kol Garastas yra Lietuvos krepšinyje į rinktinę neičiau...
ZyZla - ZyZlūnas ZyZlavotas ~c(=
Mark Unread
Ignore User
From:
gudlak
To:
ZyZla
This Post:
0
24053.7
in reply to
24053.5
Date: 4/13/2008 8:21:34 AM
Overall Posts Rated:
0
kam už tiesą pykti ? jis ir yra simuliantas :)
man tai pikta bus išdaviką rinktinėje matyti :) anksčiau reikėjo ir nėjo, o dabar... nežaidėjas jau iš jo ten.
Mark Unread
Ignore User
From:
gudlak
To:
Tyusas
This Post:
0
24053.10
in reply to
24053.9
Date: 4/13/2008 10:29:47 AM
Overall Posts Rated:
0
tokia yra mano nuomonė apie jį, ir aš nesitikiu kad visi su ja sutiks.
Neverta ginčytis, pamatysi kiek iš jo naudos, žinoma, jeigu atvyks :)) nežino jis kas yra europietiškas krepšinis, visa rinktinė turės aplink jį taikstytis... nežais visu pajėgumu, saugosis nuo traumų... Tie visi tavo pasaulio topai ir didžiausi atlyginimai nublanksta prieš norą atstovauti savo šaliai. O be noro laimėti nieko ir nelaimėsi.
Na bet aš tikiu kad viskas bus kitaip, ir tas nevidonas susipras netrukdyti :) Prieš pat stovyklos pradžią ilgo augintinis atsives šuniukų, arba ilgas vėl nuspręs kur nors persikraustyti... na absurdiškos priežastys kaip po senovei.
Mark Unread
Ignore User
From:
gudlak
To:
Tyusas
This Post:
0
24053.11
in reply to
24053.8
Date: 4/13/2008 10:39:35 AM
Overall Posts Rated:
0
Ir nejuokinkit cavaliersu vadovų su tais savo parašais, kuriais tikitės kažką pasiekti. Jūsų interesai jiems mažiausiai rūpi.
Ir išvis, kam jiems rašyti ? Tai visiškai nepriklauso nuo cavs vadovų, atvykti ar neatvykti sprendžia ilgas, kuris eilinį sykį spyriojasi kaip mergiotė.
Mark Unread
Ignore User
From:
gudlak
To:
Tyusas
This Post:
0
24053.13
in reply to
24053.12
Date: 4/13/2008 1:20:02 PM
Overall Posts Rated:
0
Patarčiau pačiam pasidomėti :) cavs vadovai gali tik daryti spaudimą pačiam ilgauskui, o uždrausti atstovauti savo šaliai - niekaip.
Rizikuoti ateitim? kokia dar ateitim? Jis nebeturi ateities, jo karjera jau pasiekė epogėjų.
Jei visi Lietuvos krepšininkai būtų tokie kaip Ilgauskas, ką mūsų rinktinė būtų pasiekusi ? Išvis dabar net į Pekiną nevažiuotume :) Nereikia pamiršti, kad vietą rinktinėje jis atims iš kažko, kas pernai atstovavo Lietuvą Ispanijoje ir išsikovojo kelialapį į olimpiadą.
O tu, gerb. mandagusis Tyusai, prieštaraudamas motyvuok, nes dabar tik mane pacituoji ir sakai kad čia nesąmonę parašiau :)
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images