No mielőtt megjönnek a haterek az "én megmondtam" postokkal, kérlek fogadj el egy kis építő kritikát.
Valóban nem a main ment el, hanem a bolgárok ellenin. Nem a lengyeleket kellett volna lenyomni, hanem őket, ott viszont több hiba is volt. Először is a hozzáállás, ha ott teljest nyomtunk volna, akkor a mai meccs tét nélküli lett volna. Ha már annyira a lengyeleket akartuk elverni, akkor meg miért nem lazáztunk egy hete? A taktika a másik hiba, a 2-3 zóna hatékony(talan)sága közismert, megmondom őszintén, én azt hittem, azért toltad a zónát, hogy a lengyeleket beetesd és gyp-vel jöjjenek, mi meg 1-1 ellen álljunk ma fel. Ma a támadótaktika is el lett tolva a higgadt közeli ugyanis több 3pontos kísérletet jelent, mint a 2pontos erőltetése, mi meg nem éppen abban vagyunk világsztárok.
Mentségedre szóljon, hogy ha a lengyelek nem adják le a bolgárok elleni meccsüket, akkor így is továbbjutottunk volna, pedig az elmúlt szezonok leggyengébb keretét kaptad. Tényleg ne vedd ezeket beszólogatásnak, remélem, jövőre ezen tapasztalatok birtokában sikeresebb leszel.
Edit: Alapvetően hibás volt a tézis is:
Ugy gondolom hogy a lengyelek számára tét nélküli meccset kell megnyernünk
Ha ma kikaptak volna, ki is esnek, szóval nem éppen tét nélküli meccs volt ez.
Last edited by LA-Charlie50 at 8/5/2013 12:50:03 PM