BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > SEASON 25

SEASON 25

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
250639.3 in reply to 250639.2
Date: 11/7/2013 6:51:21 PM
Overall Posts Rated:
180180
Καλησπέρα Τάσο, ο γιατρός σου βγήκε στον Χίο σήμερα το βράδυ και τα αποκάλυψε όλα. Πως τον πλησίασε ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού πέρσι πριν τους τελικούς και τι του έταξε... δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα έβλεπε το ΠΑΟ-Λοκομοτίβ Κούμπαν στα VIP δίπλα στον Γιαννακόπουλο.

Πάμε στα σοβαρά τώρα, αύριο έχουμε τα ντέρμπι κορυφής, 1-2... Ο Αθηναϊκός έκανε καλή προσθήκη αλλά η αγωνιστική κατάσταση της μεταγραφής δεν του επιτρέπει για την ώρα να περιμένει πολλά. Αν ο Τάσος κάνει το διπλό, το Μενίδι κλειδώνει αρκετά νωρίς την πρωτιά κατά 99%. Εγώ υποδέχομαι τη Σιπιάδα, με το μυαλό πιο πολύ στον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης όπου υπάρχουν καλές ελπίδες για μια θέση στα προημιτελικά. Φέτος για έκτη φορά στις επτά τελευταίες σεζόν η ομάδα μου κατάφερε να βρίσκεται στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας και όσο το rotation βγαίνει ελπίζω και για ψηλότερα.

Υ.Γ. Mr Absolute δεν μας έχεις γράψει όνομα, αναμένουμε... το ίδιο ισχύει και για τον μάνατζερ της green empire, ας γνωριζόμαστε σιγά-σιγά όσοι γράφουμε εδώ.

From: Coach D

This Post:
00
250639.4 in reply to 250639.3
Date: 11/7/2013 7:32:57 PM
Overall Posts Rated:
1717
Καλησπέρα και από μένα,

Λέγομαι Κωνσταντίνος και σήμερα με στενοχώρησε η Πανάθα...κακή εμφάνιση...μου θύμισε άκυρες ήττες στο μπάζερ!!χαχα!! Ένα έχω να πω για το γιατρό :Τραυματίστηκε ο Τζανέτος και 4 βδομάδες με γιατρό αναταγωνιστικό και ο Τετρακέφαλος (ταγάρι) τραυματίστηκε στο σημερινό φιλικό μόνο για το ματς με γιατρό ΑΘΛΙΟ!!!ήμαρτον μπάζερ...ας μπει μία τάξη σε αυτό το θέμα...Κοσμά συγχαρητήρια για την πορεία στο κύπελλο...εγώ στο κύπελλο έχω παίξει το πολύ 3 αγώνες κάθε σεζόν...για να δείτε την κατάντια μου έχω χάσει και από μπότ!!!!!έλεος...ντρέπομαι που το έγραψα αυτό...πιστεύω ότι έκανα καλή προσθήκη χθες αλλά δυστυχώς ενώ είχα βλέψεις δεν με βλέπω για τίποτα φέτος...μάλλον θα σας αφήσω να βγάλετε τα μάτια σας για την άνοδο!:p έχω στενοχωρηθεί πολύ γιατί πίστευα στην ομάδα μου...να παίξω μία φορά στην 3η σωστά play-off...όλο μπαίνω αλλά δεν έχω ελπίδες...ήμαρτον και δες τι μου έτυχε!μπορώ να κλαίγομαι μέχρι άυριο για αυτό...τώρα προσπαθώ να την κάνω πιο ορθολογική την ομάδα...τουλάχιστον του χρόνου να κάνουμε την πορεία που ονειρεύομαι...

Υ.Γ Μεγάλο λαμόγιο ο γιατρός του Τάσου

This Post:
00
250639.5 in reply to 250639.4
Date: 11/7/2013 7:35:33 PM
Overall Posts Rated:
1717
Ρε Κοσμά έπεσες με έναν της 4η κατηγορίας με τραγική ομάδα και αυτός είναι και πρώτος στον όμιλό του και στους 16 του κυπέλλου!!!τι λάθος κάνω ρε γαμωτο???τι γινεται πια στον κόσμο?

This Post:
00
250639.6 in reply to 250639.4
Date: 11/8/2013 5:23:50 AM
Overall Posts Rated:
180180
Γεια σου Κωνσταντίνε, έχουμε αρχίσει να χτίζουμε αρνητική παράδοση με τους Ρώσους και πρέπει να σοβαρευτούμε άμεσα. Για τους τραυματισμούς δεν ξέρω τι να πω, είναι απο τα ανεξιχνίαστα του buzzer, όπως η προπόνηση, η έρευνα οπαδών και άλλα πολλά. Πάντως βλέπω ενδιαφέροντες τελικούς απο την πλευρά μας, θεωρώ ότι εγώ, εσύ και ο Autonomus θα κάνουμε μια δυνατή τριάδα που θα βγάλουμε τα μάτια μας. Ο Autonomus έχει ωραία ομάδα, για λόγους τακτικής πιστεύω ότι δεν κατέβασε την καλή πεντάδα του τόσο με μένα όσο και με τον Τάσο.

Εγώ το κύπελλο τις τελευταίες σεζόν που δεν προπονώ το προσέχω πολύ, γιατί μου δίνει τα έξτρα έσοδα που με κρατάνε οικονομικά ζωντανό. Μόνο πέρσι δεν έδωσα σημασία γιατί ήθελα να πέσω και να προπονήσω. Και να φανταστείς ότι σεζόν 19 και 21 έπεσα στους "16" με Θρύλο με μειονέκτημα έδρας, ενώ τη σεζόν 20 έπεσα πάνω στη SymTeam του φίλου μου του Ανδρέα που είχε σκοπό να παρατήσει το buzzer και είχε φτιάξει ομάδα για να παίξει στον τελικό (όπως και έγινε). Μόνο τη σεζόν 22 κατάφερα να φτάσω πιο ψηλά λόγω καλών κληρώσεων.

From: Green

This Post:
00
250639.7 in reply to 250639.6
Date: 11/8/2013 11:36:25 AM
Overall Posts Rated:
88
Τασος κ γω λοιπον....κ μενα οι τραυματισμοι αλλαξαν τους στοχους της ομαδας για φετος....εκανα μια μικρη προσθηκη στους ψηλους....για φετος δεν αναμενεται κατι αλλο εκτος εξαιρετικου απροοπτου....προβλεπω τιτανομαχιες για την ανοδο με σφηνα τον αθηναικο.....νικολα πολυ καλη πορεια στο κυπελλο κ πολυ καλη κληρωση :P

This Post:
00
250639.8 in reply to 250639.7
Date: 11/8/2013 7:13:06 PM
Overall Posts Rated:
1717
με υπολογιζετε και χαιρομαι για αυτο αλλα μπα δεν με βλεπω...παιζει να χασω και τα play-off....ειδωμεν!!

This Post:
00
250639.9 in reply to 250639.7
Date: 11/11/2013 9:04:20 AM
Overall Posts Rated:
180180
Χαιρετώ και τον δεύτερο Τάσο της παρέας... όντως αυτός ο τραυματισμός σε άφησε πίσω, αλλά ακόμα και έτσι το 7-7 που έχεις δεν είναι άσχημο, θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα, άμα σκεφτείς ότι έπαιζες τόσο καιρό χωρίς τον ψηλό. Το πρόγραμμα σου στη συνέχεια είναι αρκετά βατό με πέντε ματς μέσα και τρία έξω, το ένα εκ των οποίων με την Αφροδίτη.

Για αύριο στο μεταξύ μας παιχνίδι αναμένεται να πέσουν κορμιά, πλέον μετά το διπλό του Τάσου στην έδρα του Κωνσταντίνου το Σάββατο η πρωτιά της κανονικής περιόδου πιστεύω ότι δεν χάνεται με τίποτα για το Μενίδι, καθώς βλέπω ότι δεν υπάρχει περίπτωση για καμία γκέλα του Τάσου. Στην απο εδώ πλευρά πήρα ένα μικρό προβάδισμα για την πρωτιά, αλλά όσο υπάρχει το κύπελλο στη μέση το rotation θα είναι αναγκαστικό και οι γκέλες πιθανές. Ελπίζω, αν περάσω φυσικά, στον επόμενο γύρο να μου τύχει δυνατή ομάδα της Α1 για να τελειώνουμε.

This Post:
00
250639.10 in reply to 250639.8
Date: 11/11/2013 9:17:04 AM
Overall Posts Rated:
180180
Ελα που θα χάσεις τα πλέι-οφ Κωνσταντίνε, αν ξεχάσεις να κατεβάσεις ομάδα στα επόμενα οκτώ παιχνίδια, μπορεί και να συμβεί αυτό, μόνο τότε. Και κάτι για τους τραυματισμούς, έκανα μια πρόχειρη έρευνα και παρατήρησα ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό οι παίκτες που τραυματίζονται είχαν συχνά πάνω απο 80 λεπτά συμμετοχής ανά εβδομάδα.

From: Gataki

This Post:
00
250639.11 in reply to 250639.9
Date: 11/11/2013 9:34:14 AM
Overall Posts Rated:
22
Κωνσταντινε η αληθεια ειναι οτι κατα 90% ημουν σιγουρος οτι θα κατεβεις ετσι στο παιχνιδι μας.Αλλα υπηρχε κ ενα 10% που μου ελεγε οτι θα κατεβεις με 3 ψηλους και ετσι δεν εβαλα την 3-2. :Ρ
Πολυ καλο στησιμο παντως.Και δεν νομιζω πως θα χασεις τα πλευ οφ.

Συγχαρητηρια και απο εδω στον Κοσμα για την πορεια του στο κυπελλο.Και εχει ψωμι ακομα πιστευω.

Οσον αφορα εμενα πηραμε ενα σημαντικο διπλο και συνεχιζουμε....
Οικονομικα εσοδα μηδεν,οικονομικο balance κοντα στο μηδεν,ρυθμος αυξησης εισητηριων και αυτος στο μηδεν...
Ολα καλα δηλαδη... :P

From: Green

This Post:
00
250639.12 in reply to 250639.11
Date: 11/11/2013 10:46:27 AM
Overall Posts Rated:
88
δε νομιζω να πεσουν κορμια στο μεταξυ μας ...οι δικοι μου θα πεσουν ψωφιοι:P δε βοηθανε κ οι αγωνιστικες καταστασεις...

This Post:
00
250639.13 in reply to 250639.11
Date: 11/12/2013 11:00:33 AM
Overall Posts Rated:
180180
Eυχαριστώ Τάσο, το ψωμί υπάρχει, αν περάσω και αν προκύψει και μια ακόμα κλήρωση-βούτυρο θα είναι ο κατάλληλος συνδυασμός :D

Αυτό με τα οικονομικά είναι ακατανόητο και εντάξει εγώ προέρχομαι απο υποβιβασμό και το περίμενα, αλλά εσύ τι άλλο πρέπει να κάνεις για να ανέβεις; Να κερδίσεις το B3;;;; Πρέπει να το δούνε οι ιθύνοντες του παιχνιδιού αυτό κάποια στιγμή.

Advertisement