Γεια σου Κωνσταντίνε, έχουμε αρχίσει να χτίζουμε αρνητική παράδοση με τους Ρώσους και πρέπει να σοβαρευτούμε άμεσα. Για τους τραυματισμούς δεν ξέρω τι να πω, είναι απο τα ανεξιχνίαστα του buzzer, όπως η προπόνηση, η έρευνα οπαδών και άλλα πολλά. Πάντως βλέπω ενδιαφέροντες τελικούς απο την πλευρά μας, θεωρώ ότι εγώ, εσύ και ο Autonomus θα κάνουμε μια δυνατή τριάδα που θα βγάλουμε τα μάτια μας. Ο Autonomus έχει ωραία ομάδα, για λόγους τακτικής πιστεύω ότι δεν κατέβασε την καλή πεντάδα του τόσο με μένα όσο και με τον Τάσο.
Εγώ το κύπελλο τις τελευταίες σεζόν που δεν προπονώ το προσέχω πολύ, γιατί μου δίνει τα έξτρα έσοδα που με κρατάνε οικονομικά ζωντανό. Μόνο πέρσι δεν έδωσα σημασία γιατί ήθελα να πέσω και να προπονήσω. Και να φανταστείς ότι σεζόν 19 και 21 έπεσα στους "16" με Θρύλο με μειονέκτημα έδρας, ενώ τη σεζόν 20 έπεσα πάνω στη SymTeam του φίλου μου του Ανδρέα που είχε σκοπό να παρατήσει το buzzer και είχε φτιάξει ομάδα για να παίξει στον τελικό (όπως και έγινε). Μόνο τη σεζόν 22 κατάφερα να φτάσω πιο ψηλά λόγω καλών κληρώσεων.