Már hogyne lehetne! Pl
az irányítóknál 13 passz legyen minimum az elvárás 20 év végén. Ez most senkinek nincs meg, mert eltévedtek a scoutok vagy nevelők.
Régen is minden játékos egyedi volt, egyedi indulóval, egyedi magassággal, eltérő edzőkkel stb.. Ez nem eltérés a múlthoz képestAz meg vicc, ha a csapat kupázását beleveszed,mint feltétel. Az miért számít, ha kiesik, akkor is tud edzőmecset lekötni. Sőt! az edzőmeccsen még könnyebb spec edzést adni,mint pl éles kupameccsen.
Az meg, hogy megengedheti vagy sem már csomó vitát indukált. Lásd múltkor Kaspert... W biztos, h megengedhet egy 97k-s játékost a 3-ban?? Csak Kaspernek több a bére,mint amennyi tv pénzt fog kapni.. nem is ragozom miért nem engedheti meg a logikus gondolkodás alapján. Ha esetleg átszervez/leépít, akkor esetleg, de hát az a róka fogta csuka...
Az eltartáshoz eredmény kéne, amit "csökkentett módban" nehezebb elérni
Ki mondta, h a monster az a 18-18-17-et jelent kieg nélkül? Pl egy tempó 9, technika 7-8, lvez -8-9 és bent meg 17-16-15-ös játékos is monster nálam. Pl Kasper, Czédli is u21 monster
A 3*15 az meg nem monster legyen kiegje vagy akár ne legyen.
Ha már kérdezed egy szabvány benti irányító , aki nem különösen kieges az tudja ezt 20 év végére
tempó 8-9 dtáv 7+
kv 14-15 techn 13
lvez 12 passz 13-14
2p 5+ bv 5+
egy multisabb benti ir meg
tempó 9-10 dtáv 7+
kv 14-15 techn 12
lvez 11 passz 13
2p 8+ bv 7+
mi van akkor, ha egy adott korosztályban senki nem éri el a minimum követelményt? Akkor nem lesz arra a posztra játékos behívva?
Ezt is viccből kérded.. Tudod te is, h a
mindenkori legjobbak jutnak be a keretbe függetlenül, h eléri a minimumot vagy sem.
A minimum nem szentírás, hanem csak támpont. Nem, szó szerint kell érteni és mivel egyedi mindenki, ezért bajos is lenne DE
DE mivel ilyen szerencsétlen eset előfordult,mint idén idén , ezért a 13 passzt kötelezővé kell tenni legyen akár kinti ir is az illető
Gratulálok, hogy megint nekem estél, én közöltem, hogy konstruktív kívánok lenni ezúttal is.
Az meg, hogy amit megmondtam előre, az megcsinálta Domi, csak nem kellett volna hozzá vitatkoznia vagy kötekednie.
Elég lett volna azt mondani pl pm-ben, "oké, igazad van és megpróbálom megcsinálni, amit felvázoltál."
Ismétlem, most sem kötekedtem, pont, hogy te kezded keresni a kákán is a csomót...
Ha eddig pl az nt-nél kaygee kialakított egy elvárást (biztos olvastad a régi fórumon) és az megfelelt a mindenkori normáknak, mert kb 10-12 féled játékosmodell volt felvázolva. Miért ne lehetne ezután az u21-nél is megcsinálni?
Pl nem multis irányító erős fő skillel, multis bent/kinti irányító, dobóhátvéd magas kv-val vagy magas dtávval
benti vagy kinti bedobó (ha egyáltalán igény van a posztra... ezt is lerágtuk már, hogy szted fölösleges edzeni classic bd-t.. ezzel egyetértek, mert nehéz eset érdemben hatásosat kiedzeni.)
támadó center (2 pontoshoz) védekező center (rng-hez)
ezeket a fajtákat nyugodtan elő lehet írni, ha gondolod és van rá igény felvázolom, ha senki más nem tudja megcsinálni... Na, de pont ez az, hogy itt van a gond! Nem látjátok át a posztonkénti minimumot sem.. Ezért születnek 10 passzos mutánsok... :(
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/25/2013 8:09:37 AM